CFR Timișoara se descătușează la Giroc

DSCF0278

CFR Timișoara crește de la etapă la etapă. După o iarnă agitată, în care antrenorul Andrei Pobega a decis să se retragă, frâiele au fost preluate de fundașul Daniel Oberșterescu. Acesta a reușit, săptămâna trecută, primul succes din cariera de tehnician, 2-1 cu Auto, iar astăzi elevii săi au practicat un joc și mai consistent, impunându-se clar la Giroc, scor 3-0.

CFR-iștii au început extrem de deciși meciul de la Giroc, Berar deschizând scorul în minutul 5. Nu aveau să treacă decât 12 minute până la o nouă reușită a „leoparzilor”, semnată de Domșa, care a tăiat complet elanul trupei lui Orlando Trandu. Scorul final a fost stabilit în minutul 85, de Crișan, care a transformat o lovitură de pedeapsă, întregind astfel cea mai bună prestație a feroviarilor din această primăvară.

„Sunt foarte mulțumit. După două meciuri mai puțin reușite, am făcut astăzi un joc bun, însă cel mai mult m-a mulțumit atitudinea jucătorilor. Adversarul nu și-a creat nicio ocazie, și nu pentru că ar fi o echipă slabă, ci pentru că noi nu l-am lăsat să se desfășoare”, ne-a declarat Daniel Oberșterescu.

Furios pe atitudinea elevilor săi după eșecul din prima rundă a returului, de la Chișoda, tânărul tehnician a reușit să schimbe radical atmosfera din vestiar. „Le-am explicat că suntem cu toții tineri aici, de la jucători, la antrenori și până la conducere. Dacă alergăm 90 de minute, nu cred că ne poate bate nimeni la nivelul ăsta. Din atâtea ore de antrenament pe care le avem într-o săptămână, doar o oră și jumătate trebuie să dăm totul. Mă bucur foarte mult că au înțeles acest lucru, i-am văzut extrem de motivați și la pauză, când aveam 2-0, dar și pe final, când deja majorasem scorul. Au făcut pressing, au încercat să joace cât mai rapid”, ne-a mai spus Obertșerescu.

CFR-ul s-a prezentat la Giroc în formula Rain – Ițu, Hrițcan, Iordache, Livădaru – Berar, S. Oberșterescu (cpt.), Iakab, crișan – Domșa, Ardelean. Au mai intrat Moldovan, Popa, Janai și Jucu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply