CFR Timișoara, învinsă pe final la Dumbrăvița

2

CFR Timișoara a pus probleme la Dumbrăvița, dar până la urmă s-a întors fără punct de la Pădurea Verde. Zoli Kovacs și Bârsanu au semnat victoria alb-verzilor, în vreme ce gruparea de la Gara Mare rămâne doar cu cele trei puncte cucerite etapa trecută, cu Girocul.

În primăvară, CFR-ul făcea instrucție la Dumbrăvița, reușind să se impună, oarecum peste așteptări, cu 4-1. De atunci, datele problemei s-au schimbat, „leoparzii” au rămas fără o serie de jucători, dar chiar și așa, întăririle de ultim moment, Șuleap și Iorgovan, par să dea un plus de greutate tinerei formații timișorene.

CFR-ul s-a ținut tare mai bine de 80 de minute, ambele goluri ale trupei lui Florin Macavei venind pe final. Să notăm și debutul în alb-vișiniu al atacantului Iulian Vântură, fostul junior al lui Poli intrând de pe bancă în partida de lângă Pădurea Verde.

„A fost un meci de luptă, ambele echipe și-au creat situații de gol, dar de marcat au făcut-o doar gazdele. Noi am ratat două ocazii mari, prin Crișan și Iorgovan. Consider că mai echitabil era un egal, dar asta e, acum nu mai avem ce face. Jocul a fost îngreunat și de starea terenului, unul îmbibat cu apă. Sunt mulțumit de efortul depus de băieți și sper să ne refacem până la jocul cu Jimbolia, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm”, ne-a declarat după meci antrenorul „leoparzilor”, Andrei Pobega.

CFR Timișoara a evoluat azi la Dumbrăvița în formula Vlad – Rus, D. Oberșterescu, Hrițcan, Livădaru – Berar, I. Șuleap, Iakab, Rogojinaru – Crișan, Iorgovan. Au mai intrat Baidoc, Ciobanu, Vântură și Neamțu.

Pentru feroviari urmează un joc aparent facil, pe teren propriu, cu „lanterna roșie”, „Marcel Băban” Jimbolia, formație rămasă după patru etape fără puncte și fără gol marcat. Partida va avea loc sâmbătă dimineață, pe arena de la Gara Mare.

About Gabriel Toth