CFR Timișoara, învinsă din nou de o pretendentă la promovare: 0-3 la Ghiroda

CFR_Timisoara_ASU_Politehnica_0_4 (26)
CFR Timișoara a suferit un eșec la scor de forfait în această dimineață, 0-3 la Ghiroda, rezultat în urma căruia gruparea gazdă a urcat pe locul 2, depășind Gătaia. În ciuda scorului ce nu lasă loc la prea multe comentarii, antrenorul Andrei Pobega e mulțumit de modul în care s-au prezentat astăzi băieții săi.

O primă repriză echilibrată la Ghiroda, cu ocazii la ambele porți, dar în care nu s-a scuturat plasa decât o singură dată. Golgheterul gazdelor, Ema Pătrașcu, a deschis scorul în minutul 30, ajungând la cota 15 în acest sezon, la fel ca și adversarul său de astăzi din teren, Sergiu Iorgovan. Experimentatul Ciprian Străuț a majorat scorul pentru amfitrioni, după ceva mai mult de o oră de joc, pentru ca Mediop să stabilească scorul final în minutul 87, 3-0 pentru CS Ghiroda, care urcă pe locul 2 în clasament.

„Un joc mai bun făcut de noi, mai ales față de ceea ce am arătat în ultimele etape. Ne-am creat două-trei șanse bune de gol. Mă declar mulțumit de modul în care am arătat astăzi, chiar aveam nevoie de un joc bun, ca băieții să își recapete încrederea. Urmează acum o săptămână de liniște, deoarece vom sta săptămâna viitoare, astfel că avem timp să pregătim jocul din ultima etapă, de la Dudeștii Vechi”, ne-a declarat antrenorul CFR-ului, Andrei Pobega.

În ultimele două runde, CFR-ul a luat pulsul celor două formații ce par să se lupte în acest sezon la promovare, ASU Politehnica și CS Ghiroda. Andrei Pobega e de părere că alb-violeții lui Paul Codrea sunt mai puternici, având o echipă mai echilibrată pe compartimente. „Sincer, ASU Poli mi s-a părut o echipă mai bună, e acoperită bine în toate compartimentele. Ghiroda e foarte puternică de la mijloc în sus, însă în apărare nu stă foarte bine. Aici e și avantajul celor de la ASU Poli, care au jucători de valoare și în defensivă. Dar asta nu înseamnă că Ghiroda nu e o echipă puternică și nu se poate lupta la primul loc”, ne-a mai spus Andrei Pobega.

CFR Timișoara a evoluat astăzi la Ghiroda în formula Rain – Neamțu, Oberșterescu, Hrițcan, Livădaru, Baidoc, Berar, Șuleap, Parfenie, Crișan, Iorgovan. Au mai jucat Popa și Domșa. Să mai spunem că golgheterul Sergiu Iorgovan nu a evoluat astăzi la capacitate maximă, el acuzând în continuare dureri după întinderea ce a suferit-o în zona inghinală. O absență importantă pentru feroviari a fost cea a lui Iulian Vântură, care va sta pe bară până la finalul turului, tot din cauza unei întinderi.

About Gabriel Toth

Trackbacks