CFR Timișoara, cu infirmeria plină înainte de Brașov


CFR Timișoara va evolua, în acest sfârșit de săptămână, pe terenul formației din Brașov. Întâlnirea ce contează pentru a doua etapă a play-off-ului Ligii I se anunță extrem de dificilă, formația de sub Tâmpa fiind învinsă la doar trei goluri în prima rundă, pe terenul campioanei Olimpia Cluj.

După un debut cu dreptul în fazele superioare ale campionatului, cu o victorie la Brazi, CFR Timișoara va evolua și în runda a doua tot în deplasare. Misiunea fetelor pregătite de Florin Bugar se anunță mult mai dificilă, în condițiile în care vor întâlni formația Blue Angel Cristian Brașov, ocupanta locului 2 din seria Est, la egalitate de puncte cu AFCM Târgu Mureș.

„Va fi prima deplasare pe terenul unei echipe bune. Chiar și așa, noi avem încredere că putem câștiga. E o deplasare lungă, avem și unele probleme medicale, sperăm să o recuperăm măcar pe Andreea Cojocaru”, a declarat Florin Bugar.

De altfel, vestiarele arenei de la Gara Mare seamănă din ce în ce mai mult cu o infirmerie în această perioadă. Pe lângă „Fiki” Cojocaru, Sorina Muntean are mâna în ghips, Melisa Șodinca abia și-a revenit după o accidentare, iar Larisa Sârbovan a avut unele probleme la coloană în săptămâna premergătoare jocului de la Brașov. Lor li se adaugă portarul Elena Pasăre și Daniela Trancău, care vor necesita pauze mult mai lungi de refacere. În plus, cele două straniere aflate în anturajul echipei nu pot fi încă folosite. Actele pentru ruandeza Francine Nzyionsenga întârzie în continuare, în vreme ce portugheza Marta Gaio a fost operată de apendicită.

Partida dintre Blue Angel Cristian Brașov și CFR Timișoara se va disputa duminică, de la ora 11.

About Gabriel Toth

Leave a Reply