CFR Timișoara continuă șirul victoriilor: 1-0 cu Real Craiova

DSCF0008 (Small)
CFR Timișoara s-a impus cu mari emoții în fața grupării din Craiova și obține astfel cea de-a treia victorie din tot atâtea partide disputate în play-off. Fetele lui Florin Bugar au ratat câteva șanse uriașe, în special în repriza a doua, care puteau măcar liniști finalul de partidă.

CFR Timișoara și-a îndeplinit obiectivul în meciul cu Real Craiova. „Leopardele” au obținut cele trei puncte, însă jocul n-a fost unul foarte convingător, de vină fiind căldura, neobișnuit de mare pentru această perioadă a anului, dar și oboseala acumulată de timișorence, care au disputat astăzi cea de-a treia partidă din ultimele șapte zile.

Singurul gol al partidei a fost semnat de Larisa Sârbovan, care a fructificat o fază creată de foarte tânăra Denisa Heisu. În repriza a doua, aceeași Sârbovan a fost la un pas de 2-0, însă a ratat, în stilu-i caracteristic, singură cu portarul advers. De altfel, Adriana Cioară, goalkeeperul formației craiovene, și-a păstrat echipa în joc, intervenind excelent și la șuturile lui Bistrian (min. 71) și Cojocaru (min. 86).

S-a încheiat 1-0, însă CFR-ul n-are timp de sărbătoare. Fetele lui Florin Bugar se vor îmbarca mâine către Cluj, acolo unde marți vor întâlni campioana Olimpia Universitatea Tehnică.

CFR Timișoara (antrenor Florin Bugar): Cl. Buză – D. Buză, Durlă, Heisu, Șodinca, Ababei, M. Voica, Cojocaru, Obrad, Sârbovan, Bistrian. Au mai intrat Novotni, Lucescu, Abrudan, Muntean și Usain.

Real Craiova (antrenor Alexandru Popescu): Cioară – Dragomir, Florescu, Moacă, Simion, Nicu, Ristache, Stanciu, Tomescu, Hornea, Dinescu.

„Am anticipat un joc foarte greu, și din cauza căldurii, și din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. La noi se resimte mai mult această oboseală, având doar 11-12 jucătoare pe care ne putem baza. Am făcut un meci destul de slab, dar rezultatul contează și e bine că n-am primit gol. Am dat dovadă de multă ineficiență, chiar dacă adversarul nu ne-a pus mari probleme în apărare, am făcut unele greșeli din care puteau ieși posibile faze periculoase”, a declarat la finalul jocului, antrenorul CFR-ului, Florin Bugar.

About Gabriel Toth

Leave a Reply