Cătălin Fercu i-a impresionat pe englezi! A marcat patru eseuri pentru Saracens

BnsxOcLIYAAt8Tc.jpg-large

Fundașul campioanei RCM Timișoara, Cătălin Fercu, a profitat de săptămâna de pauză și a dat o fugă în Anglia, fiind invitat de nou partener al clubului, Saracens. Rugbystul galben-albaștrilor a evoluat joi seară într-un meci test pentru gruparea engleză, împotriva celor de la Gloucester, reușind să marcheze nu mai puțin de patru eseuri.

Cătălin Fercu a lăsat o impresie excelentă la Londra. Fundașul campioanei RCM Timișoara și-a petrecut această săptămână în sânul celor de la Saracens, clubul ce a încheiat pe primul loc sezonul regular din AVIVA Premiership și care își va disputa finala din acest an a Heineken Cup. Prezența lui Fercu în Albion reprezintă, practic, acțiunea ce oficializează parteneriatul dintre campioana României și gruparea londoneză, anunțat în urmă cu câteva săptămâni în cadrul unei conferințe de presă susținute la Timișoara de directorul executiv Edward Griffiths.

Cătălin Fercu a evoluat pentru Saracens în testul de aseară, contra celor de la Gloucester, contribuind din plin la victoria echipei, scor 45-12. Jucătorul venit de la Timișoara a marcat nu mai puțin de patru eseuri, impresionându-i pe englezi. De menționat că în formația adversă a evoluat un jucător cu renume, Jimmy Cowan, mijlocașul la grămadă al naționalei Noii Zeelande.

Cătălin Fercu va încheia stagiul de la Londra și va reveni la antrenamentele conduse de Danie de Villiers, pentru pregătirea importantului meci de la sfârșitul săptămânii viitoare, de la Baia Mare.

About Gabriel Toth

Leave a Reply