Căpitanul, la cuvânt! Leo Naidin: „Mergem la victorie și la Lupac”

DSC_3752 (Medium)ASU Politehnica a luat o opțiune serioasă pentru promovarea în Liga a III-a, după succesul cu 5-1 din manșa tur a barajului cu Voința Lupac, disputat sâmbătă, pe „Știința”. Deși e greu de crezut că laureata Carașului va avea în primul rând forța fizică de a încerca o întoarcere de rezultat în retur, căpitanul alb-violeților, Leo Naidin, spune că partida de sâmbătă, de la Lupac, trebuie tratată cu maximă seriozitate.

„Mai este o manșă. Într-adevăr, am luat o opțiune importantă. Ne-am dorit mult să câștigăm, dar cred eu că trebuie să așteptăm și meciul retur. Poate am avut și puțin trac la începutul primului meci. Poate și publicul a pus prea multă presiune pe unii jucători. Dar mă bucur că în final am demonstrat că am fost echipa mai bună. Oricum, mergem la victorie la Lupac și sper să o obținem”, a declarat Naidin.

La fel ca în multe alte meciuri disputate de alb-violeți pe „Știința” în acest an calendaristic, oaspeții au produs prima modificare a tabelei. Sâmbătă, Lupacul a făcut-o chiar din minutul 3, prin trasorul lui Mezin, de la 25 de metri, care l-a păcălit pe Burtic. Căpitanul „studenților” spune însă că el și colegii săi nu s-au pierdut cu firea, demonstrându-și maturitatea prin scorul final. „N-a fost prima oară când am fost conduși acasă. Dar am arătat din nou că avem puterea și maturitatea necesară să putem reveni. S-a mai întâmplat de atâtea ori. Chiar dacă nu am reușit să conducem până la pauză, s-a văzut în repriza a doua ce presiune am pus pe echipa adversă. Din punctul meu de vedere, e o victorie meritată și un scor normal pentru ceea ce s-a întâmplat în teren”, a mai spus Naidin.

Deși se apropie de 36 de ani, pe care îi va împlini la mijlocul lunii septembrie, Leo Naidin se simte încă în putere și e decis să mai pună umărul la cel puțin o promovare alături de ASU Politehnica.

„Am mai spus-o, am ales ASU Politehnica  pentru Timișoara și pentru suporteri. Îmi doresc să rămân. Cred că mai pot asigura o promovare în B, iar dacă o reușim și pe cea în A, atunci mă las. Dacă pot juca alții la 40 de ani, pot și eu. Lăsând gluma la o parte, voi juca până când voi fi util echipei, pentru că nu vreau să mă fac de râs. Avem o echipă foarte bună și cât pot să ajut, o voi face. Momentan, simt că mă duc picioarele”, spune Naidin.

Partida retur a barajului de promovare în Liga a III-a va avea loc sâmbătă, la Lupac, cu începere de la ora 17.30.

About Gabriel Toth

Leave a Reply