BCM Danzio vrea 5 din 5


BCM Danzio traversează cel mai bun început de sezon din istoria clubului. Formația pregătită de Dan Ionescu are maximum de puncte după primele patru meciuri disputate în campionat și își propune să lungească această serie pozitivă la Alexandria.

BCM Danzio a câștigat toate cele șase jocuri oficiale disputate în acest sezon (două în Cupa României și patru în campionat), traversând astfel cel mai bun start de stagiune din istoria clubului. „Panterele roz” își propun să prelungească seria perfectă de meciuri cu o victorie sâmbătă, la Alexandria, pe terenul unei formații ce pare, la prima vedere, la îndemâna acestora.

În sezonul trecut, cele două echipe s-au luptat în play-off, BCM Danzio impunându-se în două partide contra celor de la Alexandria și mergând astfel mai departe, în lupta pentru locul 5. Gruparea din Teleorman a început destul de slab sezonul, arătând că nu mai e la forma din anii trecuți. Formația pregătită de Mădălin Piperea a pierdut la Satu Mare și Brașov, fiind întrecută și pe teren propriu, de ICIM Arad, la o diferență de 20 de puncte. Etapa trecută, CSBT Alexandria a obținut prima victorie a sezonului, câștigând cu un ecart de peste 50 de puncte în fața formației ce se anunță a fi „cenușăreasa” acestui sezon, CSM Oradea.

Partida dintre CSBT Alexandria și BCM Danzio Timișoara va avea loc sâmbătă, de la ora 18, în Teleorman.

About Gabriel Toth

Leave a Reply