BCM Danzio s-a despărțit de încă o jucătoare

Raluca Alecu și-a încheiat aventura la Timișoara, după ce clubul prezidat de Dan Ionescu nu i-a mai prelungit înțelegerea. BCM Danzio așteaptă în continuare conturarea bugetului, pentru a vedea în ce mod va fi întărită echipa pentru sezonul viitor.

BCM Danzio s-a despărțit în această săptămână de Raluca Alecu. Jucătoarei în vârstă de 22 de ani i-a expirat înțelegerea cu clubul timișorean, iar conducerea nu i-a mai prelungit contractul. Motivul pentru care s-a renunțat la jucătoarea originară din Târgoviște se datorează strategiei pe care o va adopta clubul din sezonul viitor, în care se va relua colaborarea cu CSS Bega, tiplă campioană națională în această primăvară, la categoriile U16, U17 și U18. De altfel, din Circumvalațiunii vor fi cooptate o serie de jucătoare, în vederea noului campionat de U23.

Raluca Alecu e cea de-a treia jucătoare de care Danzio s-a despărțit, după Kine Kane – plecată încă din timpul sezonului trecut, și Jovana Vukoje, care a ales să evolueze la Alba Iulia. Deocamdată, singura noutate din lot e revenirea Biancăi Blănaru. Conducerea clubului va încerca să le păstreze și pe celelalte jucătoare străine (Bilijana Pesovic, Nevena Saponjic și Tiffany Brown), dar să și întărească echipa pe anumite posturi. Totul depinde însă de bugetul pe care îl vor avea alb-violetele la dispoziție și care se va contura în perioada următoare.

About Gabriel Toth

Leave a Reply