BCM Danzio pierde inexplicabil la București


BCM Danzio a cedat neașteptat pe terenul modestei CSM Sportul Studențesc București, scor 56-70. „Panterele roz” au fost departe de forma bună arătată la ultimele două jocuri, când au învins două dintre contracandidatele la play-off.

BCM Danzio s-a împiedicat astăzi în „Arena de Baschet” pe terenul celor de la CSM Sportul Studențesc București. Fetele lui Dan Ionescu au plătit tribut primului sfert, în care baschetbalistele din capitală au evoluat mult mai bine, reușind să conducă după primele 10 minute cu 29-17. Timișorencele au câștigat al doilea sfert la doar trei puncte, mult prea puțin pentru a  se apropia periculos de formația gazdă, care conducea la pauza mare cu 42-33. Forma slabă a „panterelor roz” s-a perpetuat și în cea de-a doua jumătate a meciului, CSM având posibilitatea de a-și mări ecartul, 55-39, cu 10 minute înainte de final. În ultimul sfert, bănățencele au cedat complet inițiativa, înregistrând cel de-al doilea eșec stagional, din nou la o echipă în fața căreia pornea ca favorită.

În ciuda jocului slab al echipei, Tiffany Brown a avut o evoluție demnă de apreciat, americanca reușind 21 de puncte în partida de la București. Pe lista marcatoarelor s-au mai înscris Pesovic – 11, Blanaru – 7, Fodor – 6, Stoiedin – 5, Haas – 2, Zidaru – 2, Thompson – 2.

About Gabriel Toth

Leave a Reply