BCM Danzio, în fața ultimului joc pe teren propriu din acest sezon


BCM Danzio are toate șansele să încheie miercuri conturile cu actuala ediție a Ligii Naționale. „Panterele roz” vor disputa cea de-a doua manșă a disputei cu ICIM Arad, din play-off, și în cazul unei înfrângeri, senioarele clubului timișorean vor intra în vacanță. În schimb, tineretul va mai avea parte de un turneu de sală, fără miză însă, în condițiile în care fetele lui Dan Ionescu și-au asigurat încă de luni titlul național.

BCM Danzio va primi miercuri vizita rivalei din vest, ICIM Arad. După o primă manșă pierdută la scor în sala „Victoria” de pe Mureș, scor 44-90, formația timișoreană pornește cu a doua șansă și în jocul din sala „Constantin Jude”. De altfel, antrenorul „panterelor roz”, Dan Ionescu, a și declarat că jocurile din play-off nu sunt importante pentru clubul de pe Bega, primordială fiind întrecerea de U23, acolo unde nu participă decât patru echipe. Formația timișoreană și-a asigurat ieri titlul național la tineret, după o victorie în fața principalei rivale, Universitatea Cluj.

Partida dintre BCM Danzio și ICIM Arad va avea loc miercuri, cu începere de la ora 15, în sala „Constantin Jude”. Să mai spunem că astăzi, echipa de U23 s-a impus și în ultimul joc al turneului de la Craiova, în fața gazdelor SCMU. A fost 69-48 pentru timișorence, la care Adina Stoiedin a fost cea mai bună marcatoare, cu 16 puncte, urmată de Tunde Kilin, cu 13.

About Gabriel Toth

Leave a Reply