BCM Danzio, în fața unui nou pas spre play-off

1970653_635759579793995_1469662649_n

BCM Danzio își poate asigura sâmbătă prezența în play-off și din punct de vedere matematic. Fetele lui Dan Ionescu evoluează pe terenul Universității Cluj, un adversar abordabil și care a pierdut orice șansă de accedere în primele opt echipe ale campionatului la finele sezonului regulat.

BCM Danzio pornește către Cluj cu un moral excelent. Succesul dramatic de luni, cu Phoenix Galați, a rezolvat în mare măsură atingerea obiectivului – calificarea în play-off-ul Ligii Naționale. Timișorencele mai au un singur hop important sâmbătă, pe terenul Universității, iar un eventual succes le poate aduce chiar asigurarea matematică a poziției a opta. Singura formație ce le mai poate ajunge din urmă pe bănățence e tot cea din Galați, care are însă parte de o misiune aproape imposibilă, pe teren propriu, în fața celei de-a doua clasate, Universitatea Alba Iulia.

În tur, BCM Danzio s-a impus în sala „Constantin Jude”, în fața Universității Cluj, la capătul unui meci decis pe muchie de cuțit, scor final 62-61.

Partida Universitatea Cluj – BCM Danzio se va disputa sâmbătă, cu înepere de la ora 15, în sala „Horia Demian”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply