BC Timișoara transferă de la campioana Finlandei: Kelvin Lewis, a șasea noutate

kelvin-lewis

BC Timișoara se apropie de definitivarea lotului cu care va aborda sezonul 2014/2015. Alb-violeții au oficializat al șaselea transfer din această vară, americanul Kelvin Lewis, provenit de la campioana Finlandei,  Tampereen Pyrintö.

Kelvin Lewis vine pe același calapod ca și Vladimir Tica și Milos Pesic, ambii campioni în sezonul recent încheiat, cu CSU Asesoft Ploiești, respectiv Dinamo Tbilisi. Acest aspect a fost luat în calcul de antrenorul Dragan Petricevic, care își dorește să împrime echipei o mentalitate de învingător.

„Lewis corespunde principiului potrivit căruia noi am făcut transferurile în această vară. Am adus campioni, jucători cu mentalitate de învingători. El este un jucător de echipă, un bun shooter și un excelent apărător, care completează venirile de până acum”, a spus Petricevic despre ultima noutate din lot.

În sezonul 2013/2014, Kelvin Lewis a bifat 55 de meciuri pentru Tampereen Pyrintö, având medii de 14.0 puncte, 4.4 recuperări și 1.1 pase decisive. Americanul are 26 de ani, 195cm și evoluează pe postul 2.

Lewis e al șaselea nume nou din lotul pregătit de Dragan Petricevic, în această vară mai sosind Vladimir Tica, Bogdan Popescu, Milos Pesic, Dalibor Persic, Jahenns Manigat și Octavian Boian.

About Gabriel Toth

Leave a Reply