BC Timișoara își prezintă lotul în fața unui adversar puternic

DSCF0039 (Medium)Supriză pregătită de BC Timișoara iubitorilor de baschet din oraș. Formația pregătită de Dragan Petricevic va susține un amical puternic, cu ocazia prezentării lotului, gruparea bulgară Balkan Botevgrad urmând a-i vizita pe „lei” în 15 septembrie.

BC Timișoara a renunțat la partidele de verificare programate în Ungaria, în a doua săptămână a acestei luni, în favoarea unui eveniment de anvergură, prin care fanii baschetului timișorean să facă cunoștință cu noua formulă a „Leilor din Banat”. Luni, 15 septembrie, elevii lui Dragan Petricevic vor primi vizita celor de la Balkan Botevgrad, una dintre formațiile puternice ale campionatului bulgar, semifinalistă în sezonul trecut. Meciul va fi precedat de prezentarea lotului, evenimentele urmând a începe la ora 18.45.

O modificare a interveni și în cadrul programului turneului de la Sarajevo, la care BCT va partidipa în zilele de 19 și 20 septembrie. Cibona Zagreb s-a retras de la această competiție, din pricina unor probleme apărute la club, urmând a fi înlocuită de GKK Sibenik, formație ce va fi adversara timișorenilor în prima zi. În cel de-al doilea meci al zilei se întâlnesc grupările bosniece Igokea Aleksandrovac și Spars Sarajevo.

About Gabriel Toth

Leave a Reply