BC Timișoara continuă șirul de victorii la U23


BC Timișoara a obținut luni o nouă victorie clară în campionatul rezervat jucătorilor sub 23 de ani. Tinerii „lei” pregătiți de Cristian Bota au dispus de CSM Oradea, scor 73-52, după un joc fără istoric.

BC Timișoara a obținut cea de-a opta victorie din tot atâtea întâlniri în campionatul de U23, dispunând cu 73-52 de CSM Oradea, într-un meci jucat în sala din Circumvalațiunii. Gazdele au dominat întâlnirea da capo al fine, asigurându-și un avans de 17 puncte încă de la pauza mare (39-22). „Leii din Banat” au rămas la cârma jocului și după reluare, reușind să-și mărească treptat ecartul: 56-38 la finele sfertului 3 și 73-52 după 40 de minute de joc.

Zoran Milencovici a izbutit 21 de puncte, urmat de Păun – 16, Toth – 14, Todorov – 7, Tamaș – 6, Sabău – 6 și Szekely – 3.
În ciuda victoriei clare, tehnicianul Cristian Bota e nemulțumit de relaxarea pe care elevii săi au arătat-o în multe momente ale jocului. „Jucătorii noştri au abordat partida uşor relaxaţi; s-au văzut câştigători chiar dinanintea începerii meciului, ceea ce  a condus la unele greşeli. Mai avem de lucru, căci astfel de greşeli nu trebuie să facem la turneul semifinal”, a declarat Bota, pentru site-ul oficial al clubului.

BC Timișoara va încheia prima fază a competiției joi, cu un joc pe terenul Universității Cluj. Indiferent de rezultatul partidei de sub Feleac, alb-violeții sunt deja calificați la turneul semifinal.

About Gabriel Toth

Leave a Reply