BC Timișoara are șapte jucători confirmați pentru sezonul viitor

„Leii din Banat” au anunțat continuarea colaborării cu Ionel Dodoc, baschetbalist sosit la Timișoara în vara trecută, de la Craiova. Dodoc e al șaptelea nume din lotul care a încheiat campionatul rămas pe Bega și pentru sezonul viitor.

BC Timișoara continuă conturarea lotului pentru sezonul viitor. Înaintea achizițiilor, conducerea poartă discuții și negocieri pentru păstrarea unui schelet de bază din echipa ce a încheiat pe 2 Divizia A în ediția 2011/2012. Cel mai recent nume confirmat e cel al lui Ionel Dodoc, jucător de poziția 2 în vârstă de 27 de ani. Deși n-a prins prea multe minute pentru timișoreni în jocurile oficiale de anul trecut, Dodoc e considerat în continuare util echipei de către Predrag Badnjarevic. „Dodoc este un jucător util, care ne poate ajuta și sezonul viitor. Se pregătește foarte bine la antrenamente și sper ca sezonul să evolueze și mai multe minute”, a declarat tehnicianul sârb, pentru site-ul oficial al clubului.

Dodoc e cel de-al șaptelea jucător păstrat în lot și pentru ediția viitoare, după Dragoș Andrei, Zlatko Jovanovic, Dominique Archie, Bogdan Popescu, George Toth, Zoran Milencovici și Leonard Filip. Până în acest moment, gruparea de pe Bega s-a despărțit de trei jucători: Branko Cuic, Ivan Siriscevic și Sime Spralja.

În zilele următoare se așteaptă clarificarea situației celorlalți baschetbaliști din lot, discuțiile cu Dan Păltinișanu, Nenad Markovic, Robert Sarovic și Alexandru Mihuți fiind încă nefinalizate.

About Gabriel Toth

Leave a Reply