BC Timișoara a început pregătirea finalei

„Leii din Banat” au revenit ietimisoar asesoftri la antrenamente, după trei zile libere. Elevii lui Predrag Badnjarevic nu se gândesc decât la adversara din ultimul act al campionatului, Asesoft Ploiești, și la modul în care le-ar putea „sufla” prahovenilor titlul de campioană.

Predrag Badnjarevic vede în Asesoft Ploiești cel mai dificil adversar pe care echipa sa îl putea întâlni. După un început de campionat destul de modest, Vladimir Arnautovic și-a repus pe picioare echipa, care a fost aproape imposibil de înfrânt în cea de-a doua parte a sezonului. „În retur şi în playoff în special, Ploieştiul a fost cel mai dificil adversar pentru oricine. Echipa are forţă, mulţi jucători valoroşi, printre care şi români de calitate. Asesoft posedă experienţă în astfel de meciuri decisive şi un nucleu de antrenori şi jucători care au evoluat împreună în toţi aceşti ani când au cucerit campionatul. Au câştigat toate cele şase meciuri din playoff, iar anterior au avut 11 victorii consecutive, întrerupte doar de înfrângerea de la Timişoara. Cu siguranţă este cel mai dificil adversar pe care îl puteam întâlni în acest moment”, a declarat Badnjarevic, pentru site-ul oficial al clubului timișorean.

Tehnicianul sârb își dorește ca elevii săi să repete evoluția excelentă din cele trei meciuri cu U Mobitelco. „Totul în jocul nostru trebuie să fie la nivel înalt pentru a câştiga finala. Vreau să arătăm din nou calităţile dovedite în confruntările cu Clujul, în special în cea de-a treia. Să fim puternici, agresivi şi foarte concentraţi în apărare. Avem nevoie şi de alte atuuri, dar fără acestea trei ne va fi foarte greu să jucăm”, a mai spus Badnjarevic.

Primele două partide ale finalei BC Timișoara – Asesoft Ploiești vor avea loc în sala „Constantin Jude”, miercurea și joia viitoare, de fiecare dată de la ora 20. Amintim că finala Diviziei A se joacă în sistemul „cel mai bun din 7 meciuri”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply