BC Timba a pierdut primul amical al verii

muri1BC Timba a disputat duminică primul joc în noua formulă. Timișorenii au cedat în fața prim-divizionarei sârbe Spartak Subotica, cu 81-85, într-o partidă de verificare desfășurată la Vrbas, localitatea unde galben-negrii efectuează un cantonament în această perioadă.

Antrenorul Bogdan Murărescu și-a văzut la lucru noii elevi, în confruntarea cu reprezentanta unui baschet puternic, Spartak Subotica, participantă în prima ligă din Serbia. Din formula de bază a lipsit doar Vedran Nakic, croatul suferind o entorsă. În schimb, americanul Billy Baptist se anunță a fi una dintre principalele guri de foc ale echipei, o prestație apreciată având și „uriașul” Jozo Brkic.

Spartak Subotica s-a impus cu 85-81 în meciul disputat la Vrbas, principalii marcatori ai galben-negrilor fiind Billy Baptist – 30 puncte, Jozo Brkic – 21 și Konstantyn Glazyrin – 10.

BC Timba va mai rămâne câteva zile la Vrbas, urmând a disputa alte două amicale cu viitoare adversare din Liga Națională, la finalul săptămânii. Vineri, „urșii” vor juca pe terenul vicecampioanei CSM Oradea, pentru ca sâmbătă să își măsoare forțele cu Energia Târgu Jiu, în fieful gorjenilor.

About Gabriel Toth

Leave a Reply