Auto, la a patra înfrângere consecutivă: „Am pierdut ca proștii!”

auto1
Auto Timișoara a înregistrat astăzi, la Chișoda, cel de-al patrulea insucces consecutiv, după 1-2 în fața trupei lui Adrian Șețu. Oaspeții au irosit din nou ocazii clare, în timp ce gazdele au profitat de fiecare șansă ivită din greșeala adversarului.

Cu trei eșecuri consecutive la activ, Auto a descins în această dimineață la Chișoda cu gândul la mărirea zestrei de puncte. Gazdele au deschis însă scorul, în minutul 17, prin Vițan, care a transformat o lovitură de pedeapsă scoasă de Ilcău. Timișorenii au irosit în primul mitan două ocazii doar cu portarul în față și ar fi putut restabili egalitatea chiar înainte de pauză, însă Al Helou a ratat de la punctul cu var. Auto a făcut în cele din urmă 1-1 în minutul 62, prin Schipor, dar bucuria din tabăra „mecanicilor” n-a durat decât câteva secunde, Crișanov profitând imediat după repunere de neatenția portarului Ilie, lobat cu un șut de la mare distanță.

„Am pierdut ca proștii! Deja devine un clișeu la noi: atacăm, vrem, încercăm, dar nu putem da gol. Nu mai e vorba nici de lipsă de concentrare aici. Problema e lipsa de valoare. Când ai una, două, cinci ocazii și ratezi de fiecare dată, asta e singura explicație. Experiență nu pot spune că nu au, pentru că joacă de ceva ani la acest nivel, presiune nici atât, pentru că nu le taie nimeni capul dacă pierd”, ne-a declarat mâhnit directorul sportiv al lui Auto, Harald Pinzhoffer.

Antrenorul timișorenilor, Mișu Hromei, a abordat partida de la Chișoda în formula Ilie – Coată, Amadeo, Cine, Taub – Leleczi, Al Helou, Schipor, Faimoc, – Mohamed, Buda. Au mai intrat Rotaru, Sturza și Bala.

About Gabriel Toth

Trackbacks