Auto, fără șanse în fața reprezentantelor podiumului: 1-5 cu Ghiroda

1186140_446513395465155_575907064_n
Auto Timișoara a început bine, dar a sfârșit prost, în duelul din această dimineață, din Freidorf, cu ocupanta locului 3 în Liga a IV-a, CS Ghiroda. Experiența superioară a oaspeților și-a spus cuvântul, tânăra formație pregătită de Mișu Hromei fiind dominată net în special la mijlocul terenului.

Auto Timișoara a pierdut alte trei puncte pe propriul teren în această dimineață, în fața solidei formații din Ghiroda. Gazdele au deschis însă scorul, în minutul 10, prin sudanezul Mohamed, însă nu au fost capabile să și țină de acest avantaj timpuriu. Cu un Pătrașcu în mare formă, autor al unei „triple” în jocul de astăzi, trupa pregătită de Alin Miloș și-a revenit rapid, a făcut 2-1 până la pauză, în final diferența fiind de patru lungimi, 5-1, scor la care au mai contribuit Dragodan și Baranyi.

„Victorie meritată a oaspeților. Noi am jucat bine în primele 15 minute, am și deschis scorul, dar apoi am fost naivi în apărare. Au câștigat jocul prin mijlocași, care sunt de divizie superioară, au experiență, au tot ce le trebuie. Cât despre noi, cred că vom avea viață grea. Dar ăștia suntem, cu ăștia defilăm, cum se spune. Arbitrajul a fost bun și țin să felicit echipa oaspete pentru victoria de astăzi”, ne-a declarat la final antrenorul lui Auto, Mișu Hromei.

1381377_446513352131826_772184226_nAuto s-a folosit în jocul de astăzi de următoarea formulă: Ilie – Coată, Amadeo, Cine, Taub – Sturza, Schipor, Buda, Leleczi – Rotaru, Mohamed. Au mai intrat Hromei, Câmpan, Faimoc și Agoston.

Trupa din Freidorf a testat deja toate cele trei ocupante ale podiumului, înregistrând înfrângeri clare de fiecare dată: 0-5 la Gătaia în runda inaugurală, 0-3 la ASU Poli etapa trecută și, în fine, 1-5 astăzi cu Ghiroda.

Pentru Auto urmează o etapă de pauză săptămâna viitoare, pentru ca următorul joc să i-o aducă în față pe Pobeda Dudeștii Vechi, protagonistă într-una dintre surprizele etapei actuale, 3-3 la Dragșina.

About Gabriel Toth

Trackbacks