Athletic Timișoara a început cu dreptul campionatul


Campionatul Promoție (Liga a VI-a) a pornit la drum la sfârșitul săptămânii trecute. Singura echipă din Timișoara înscrisă în acest eșalon, AS Athletic, a debutat cu o victorie la scor de forfait, în deplasare la AS Mașloc.

Una dintre cele mai aparte grupări din fotbalul timișorean a pornit la drum în cel de-al doilea sezon de la înființare. AS Athletic, căci despre ea vorbim, e o echipă fondată în toamna anului trecut, de câțiva entuziaști ai fotbalului, care plătesc o cotizație lunară pentru a juca într-un cadru organizat.

AS Athletic, singura reprezentantă a Timișoarei în campionatul Promoție, a învins lejer în prima rundă, scor 3-0, în deplasare, pe AS Mașloc. În partida jucată la Fibiș au punctat Ștefan Simionescu, Nicolae Voinovici și Ciprian Stan.

Antrenorul echipei, Sava Totovici, a abordat acest prim joc în următoarea formulă:
Florin – Vinkovici, Jurconi, Lupșoiu, Beloia, Găină, Ciucă, M. Mischie, Stan, Vetro, Simionescu.

La finele acestei săptămâni, „atleticii” vor disputa primul joc pe teren propriu în actualul sezon, în compania formației secunde a celor de la Cocoșul Orțișoara. AS Athletic își desfășoară meciurile de pe teren propriu pe arena „Textila”, din Calea Aradului, închirierea acesteia fiind suportată tot de către componenții echipei.

About Gabriel Toth

Leave a Reply