ASU Politehnica va parcurge aproape 2.700 de kilometri în Liga a III-a

harta C4ASU Politehnica a aflat ieri componența seriei în care va evolua în sezonul viitor. După câțiva ani în care toate deplasările le efectuau în limitele județului Timiș, alb-violeții vor trebui să se obișnuiască cu drumurile lungi, urmând a călători și peste 300 de kilometri pentru o partidă.

Concentrația mică de echipe în județele învecinate a făcut ca reprezentantele Timișului să fie cuplate, în sezonul ce va urma, cu grupări din Alba, Sibiu ori Dolj. Aradul și Hunedoara dispun de câte două reprezentante, în vreme ce la sud, Carașul și Mehedințiul lipsesc cu desăvârșire de pe hartă.

Pentru ASU Politehnica, urmează astfel un sezon cu deplasări lungi, în care costurile și oboseala se anunță noile provocăril. Cea mai scurtă deplasare va fi de 14 km, în „vecini”, la Giarmata. La polul opus, cel mai lung drum va fi până la Craiova (333 km), pe care alb-violeții vor trebui să-l bată de două ori, pe lângă CSU II, în Bănie urmând a activa și CSO Filiași, mutată din această vară pe stadionul „Chimia”.

Iată însă cum vor arăta viitoarele destinații ale nou-promovatei în Liga a III-a, în ordinea crescătoare a distanțelor:

Giarmata – 14 km
Jimbolia (Mama Mia) – 44 km
Lugoj – 60km
Ineu – 107 km
Sebiș – 132 km
Deva – 164 km
Hunedoara – 178 km
Cugir – 213 km
Ighiu – 243 km
Motru – 258 km
Târgu Jiu – 285 km
Cisnădie – 298 km
Craiova (x2 – CSU II + Filiași) – 333 km

Mai exact, e vorba despre 2.662 de kilometri, care așteaptă să fie parcurși de ASU Politehnica în stagiunea 2015/2016.

About Gabriel Toth

Leave a Reply