ASU Politehnica și-a stabilit lotul pentru cantonament

DSCF0004ASU Politehnica a efectuat astăzi ultimul antrenament la Timișoara, înaintea plecării în cantonamentul din Ungaria. 22 de jucători se află pe lista antrenorului Sorin Brîndescu, ei urmând a porni vineri dimineață spre Bekescsaba, localitate unde vor rămâne cantonați timp de zece zile. În lotul anunțat astăzi nu consemnăm surprize, însă nu sunt excluse unele noutăți în zilele următoare.

ASU Politehnica s-a pregătit astăzi pe arena „Știința”, ultimul antrenament pe plan local fiind bazat mai mult pe alergări pe pista de atletism a celei mai centrale arene a orașului. Antrenorul Sorin Brîndescu a nominalizat 22 de jucători care vor face deplasarea în Ungaria, pentru stagiul de la Bekescsaba, zece dintre ei fiind nou-veniți.

E vorba despre portarii Mitrea, A. Constantinescu și Gakos, fundașul Telescu, mijlocașii D. Constantinescu, Vlădia, P. Niță și Băban, plus atacanții Blănaru și Teuț.

Iată lotul care va pleca vineri dimineață spre Bekescsaba:

Portari: Alexandru Mitrea (CS Ineu), Alin Constantinescu (Ceahlăul Piatra Neamț), Markos Gakos (Grecia, L2);

Fundași: Branimir Stefanovic, Alex Birău, Cristian Gălan, Laurențiu Telescu (Mama Mia), Miodrag Todorov, Carol Taub;

Mijlocași: Ionuț Vucea, Dănuț Bilia, Dan Constantinescu (SV Berg), Flavius Vlădia (CSM Lugoj), Mădălin Stancu, Răzvan Ghinescu, Patrick Niță (Mama Mia), Andrei Țugui, Marco Giuricici, Denis Băban (Mama Mia);

Atacanți: Alexandru Bădăuță, Ștefan Blănaru (Millenium Giarmata), Arthur Teuț (Csikszereda Miercurea Ciuc).

La antrenamentul din această dimineață au participat și fundașii Bogdan Străuț și Gabriel Siminic, însă cei doi nu au oferit momentan un răspuns clar la oferta făcută de club. Să mai spunem că una dintre posibilele noutăți din următoarele zile poate fi Radu Motreanu, fundaș dreapta de 18 ani și internațional de juniori, care aparține de ACS Poli, iar în sezonul trecut a evoluat la Mama Mia Becicherecu Mic, sub formă de împrumut. La Bekescsaba e posibil să fie prezent și Marius Marin, tânărul mijlocaș timișorean având programată plecarea la Sassuolo abia în a doua jumătate a lunii iulie. La capitolul plecări, pe lângă cele anunțate ieri (Rogojină, Damian, Codrea și Sulea) îl mai putem adăuga pe portarul Emanuel Fișteag, care va fi cel mai probabil împrumutat în sezonul viitor.

În cantonamentul din Ungaria sunt programate primele trei teste pentru ASU Politehnica. Marți, 5 iulie, și joi, 7 iulie, alb-violeții se vor duela cu Bekescsaba II, formație ce evoluează în eșalonul al treilea al Ungariei. Apoi sâmbătă, 9 iulie, e programat testul cu Elore Bekescsaba, grupare ce a retrogradat în vara acestui an din NB I, elita fotbalului maghiar.

About Gabriel Toth

Leave a Reply