ASU Politehnica și-a aflat seria din Liga a III-a

DSC_3688 (Medium)ASU Politehnica va evolua în seria a IV-a în ediția 2015/2016 a Ligii a III-a, una care va cuprinde 15 formații, conform anunțului făcut astăzi de FRF pe site-ul oficial. În mare parte, e vorba despre aceeași serie ca și cea din anii trecuți pentru partea de vest a țării, noutatea fiind însă introducerea grupărilor din județul Alba și Sibiu.

Seria a IV-a cuprinde nu mai puțin de cinci nou-promovate: ASU Politehnica, CNS Cetate Deva, Măgura Cisnădie (SB), Performanța Ighiu (AB) și CSU Craiova II. Județul cu cele mai multe reprezentante în această grupă e Timișul, ajuns la patru odată cu promovarea alb-violeților, după ce din sezonul trecut au rămas Mama Mia Becicherecu Mic (mutată la Jimbolia), Vulturii Lugoj și Millenium Giarmata.

Aradul va avea două echipe – Național Sebiș și CS Ineu – , la fel și Hunedoara – CNS Cetate Deva și FC Hunedoara. Rămân deplasările din Oltenia, în această serie fiind repartizate câte două formații din Gorj (Minerul Motru și Pandurii II Târgu Jiu) și două din Dolj (CSU Craiova II și ACSO Filiași – mutată de asemenea la Craiova, pe stadionul „Chimia). Două dintre cele trei reprezentante ale județului Alba în eșalonul al treilea vor evolua de asemenea în seria vestică – Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu. În plus, surprinde repartizarea în această grupă a nou-promovatei din Sibiu, Măgura Cisnădie.

Seria mai poate suferi modificări în zilele următoare, doar în cazul în care există formații din zonă care vor renunța la locul din Liga a II-a până mâine, când expiră termenul de gândire dat cluburilor de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Iată seria completă:

Mama Mia Becicherecu Mic (TM)
Vulturii Lugoj (TM)
Millenium Giarmata (TM)
ASU Politehnica (TM)*
Național Sebiș (AR)
CS Ineu (AR)
FC Hunedoara (HD)
CNS Cetate Deva (HD)*
Metalurgistul Cugir (AB)
Performanța Ighiu (AB)*
Măgura Cisnădie (SB)*
Minerul Motru (GJ)
Pandurii II Tg. Jiu (GJ)
ACSO Filiași (DJ)
CSU Craiova II (DJ)*

*) Formații nou-promovate

About Gabriel Toth

Leave a Reply