ASU Politehnica se aliniază la startul ediției a XIX-a a Cupei de Iarnă

529663_421727414578393_610003180_n
Conform tradiției, divizionarele D din Timiș nu iau vacanță imediat după încheierea turului de campionat. În weekend va debuta Cupa de Iarnă la minifotbal, destinată formațiilor din cel de-al patrulea eșalon, eveniment desfășurat neîntrerupt din 1995 încoace. ASU Politehnica e una dintre cele 13 echipe înscrise în acest an, urmând să și deschidă „balul”.

Doar 13 echipe se vor alinia în acest an la startul Cupei de Iarnă. Patru dintre competitoarele Ligii a IV-a au declinat, din diverse motive, participarea la această competiție. E vorba despre Auto Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, Marcel Băban Jimbolia și Progresul Racovița.

Dat fiind numărul de echipe, se va merge pe un sistem cu patru grupe de câte trei formații și una de patru. Iată și componența acestora:

Grupa A: ASU Politehnica, Real Dragșina, Progresul Gătaia
Grupa B: CS Giroc, CFR Timișoara, Cocoșul Orțișoara
Grupa C: Pobeda Dudeștii Vechi, Timișul Șag, Arsenal Flacăra Făget, FC Chișoda
Grupa D: CS Dumbrăvița, CS Ghiroda, AS Peciu Nou

Meciurile din faza grupelor vor avea loc duminică, începând cu ora 14.30, în sala „Constantin Jude”, în timp ce fazele finale se vor desfășura la finele săptămânii viitoare, în aceeași locație.

ASU Politehnica va și deschide seria de jocuri a acestei ediții, urmând a înfrunta Real Dragșina, de la ora 14.30. Cel de-al doilea meci al alb-violeților va avea loc la ora 16, în compania Progresului Gătaia.

About Gabriel Toth