ASU Politehnica, pregătită să înfrunte orice condiții la Motru: „Trebuie să ne adaptăm”

©  Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica începe mâine sezonul de primăvară. Alb-violeții vor evolua în deplasare, la Minerul Motru, formație ce în tur nu a cunoscut gustul eșecului în propriul fief. Antrenorul Sorin Brîndescu are tot lotul valid pentru primul joc oficial din 2016, din care speră ca echipa sa să obțină maximum.

Antrenorul polist e convins că la Motru nu va fi un meci ușor, chiar dacă formația gorjeană a slăbit în pauza de iarnă, din cauza problemelor financiare.

„Echipa noastră e tensionată şi dornică să înceapă returul. Echipa din Motru are jucători tineri şi foarte ambiţioşi, care vor încerca, în mod sigur, să demonstreze că au valoare şi că pot învinge pe oricine”, ne-a declarat Sorin Brîndescu.

De altfel, Minerul Motru e una dintre cele patru echipe din C4 care n-au pierdut în acest sezon pe teren propriu, înregistrând două victorii și cinci remize în jocurile disputate pe „Minerul”. Celelalte trei grupări neînvinse acasă sunt ASU Politehnica, Metalurgistul Cugir și Pandurii II Târgu Jiu.

Chiar dacă la Motru terenul se prezintă, de regulă, în condiții bune, precipitațiile căzute în ultima perioadă l-ar putea afecta. Sorin Brîndescu spune că elevii săi sunt pregătiți să înfrunte orice condiții, mai ales că nici terenul de iarbă de la Baza 2, pe care echipa s-a pregătit în săptămâna premergătoare meciului, nu e în cea mai bună stare în această perioadă.

„Ne aşteptăm şi la posibilitatea unui teren greu la Motru. Sunte pregătiţi pentru acest lucru. Noi şi în această săptămână ne-am antrenat în condiţii grele, pe un teren de iarbă îmbibat cu apă. Condiţiile vor fi la fel pentru ambele echipe, deci va trebui să ne adaptăm”, ne-a mai spus Sorin Brîndescu.

ASU Politehnica a efectuat un ultim antrenament în această dimineață, la Baza 2, iar după-amiază jucătorii vor porni la drum. Echipa va înnopta la Turnu Severin, urmând a-și continua mâine drumul spre localitatea gorjeană.

Partida Minerul Motru – ASU Politehnica, din cadrul etapei a XVI-a din C4, se dispută mâine, de la ora 15. Meciul va fi condus la centru de Mihai Domșa din Aiud, ajutat la cele două tușe de Daniel Popa (Aiud) și Alin Saraol (Deva). Observatori au fost desemnați craiovenii Florin Duinea și Bogdan Pancu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply