ASU Politehnica, la a treia întâlnire stagională cu Pobeda

10171680_624928150924984_289877875_n

ASU Politehnica va lupta marți pentru un loc în finala Cupei României – faza județeană de pe „Dan Păltinișanu”. Adversarii alb-violeților din semifinale vor fi cei de la Pobeda Dudeștii Vechi, singura formație pe care Popoviciu & co. nu au reușit să o învingă în recent încheiatul sezon de Liga a IV-a.

ASU Politehnica va întâlni în semifinalele Cupei pe Pobeda Dudeștii Vechi, formație calificată fără joc în semifinale. Adversarul „bulgarilor” din sferturi, Timișul Jabăr, a anunțat vineri dimineață, cu doar câteva ore înaintea jocului, că nu se va prezenta, asta după ce a reușit un parcurs nesperat pentru o reprezentantă a celui de-al șaselea eșalon (Campionatul Municipal Lugoj).

„Când joci în aceste zile, în vacanță, lumea pleacă în concedii, jucatorii sunt amatori, nu îi poți ține la nesfârșit aici. Poate că la acest lucru nu s-au gândit cei din AJF când au organizat așa competiția”, a comentat antrenorul alb-violeților, Paul Codrea, situația bizară din Cupa României – faza județean, în care sferturile de finală n-au programat decât două jocuri.

„Studenții” sunt deciși să învingă formația din Dudeștii Vechi, iar asta nu doar pentru faptul că o victorie le-ar garanta prezența în finala de pe „Dan Păltinișanu”. Pobeda e singura formație neînvinsă de alb-violeți în ediția 2013/2014 a Ligii a IV-a, ambele confruntări directe fiind încheiate la egalitate, cu același scor, 1-1.

„Avem ambiția să îi batem, pentru că e singura echipă pe care n-am reușit să o învingem. E zic că de la meciul de la Dudeștii Vechi au început problemele pentru noi. Dar trebuie să ne vedem de joc, să îi învingem și să practicăm un joc peste cel din meciul cu Racovița, în care n-am evoluat deloc bine. E realmente un semnal de alarmă pentru noi”, a mai spus Paul Codrea.

Partida dintre ASU Politehnica și Pobeda Dudeștii Vechi se va disputa marți, de la ora 18, pe arena „Știința”. De la aceeași oră se joacă și cea de-a doua semifinală, dintre Lorena Giarmata Vii (D5) și CS Giroc.

About Gabriel Toth

Leave a Reply