ASU Politehnica încheie cantonamentul cu o remiză

©  Emanuel Titus Iliesi

Marius Marin a înscris de două ori în poarta liderului din D Arad (Foto© Emanuel Titus Iliesi)

ASU Politehnica a încheiat stagiul de pregătire cu un amical susținut în comuna Socodor, în compania liderului Ligii a IV-a Arad, Crișul Chișineu Criș. Partida s-a încheiat la egalitate 3-3, după ce formația arădeană a condus de trei ori.

Prima repriză a întâlnirii de la Socodor a aparținut arădenilor, care s-au aflat de trei ori la conducere. Marius Marin a egalat mai întâi la 1, în minutul 6, iar apoi la 2, în minutul 43, însă formația pregătită de Alin Drăgan a încheiat primul mitan în avantaj, 3-2. În partea a doua, jocul alb-violeților a fost mult mai consistent, Alexandru Bădăuță reușind să egaleze în minutul 60, stabilind și rezultatul final, 3-3.

„A fost un joc la final de cantonament, în care am urmărit unele aspecte, pe care însă nu le-am îndeplinit prea bine. Toată lumea era cu gândul acasă. În prima repriză am primit trei goluri, am comis multe greșeli în apărare. Dar în partea a doua ne-am mișcat mai bine, băieții au încercat să respecte ceea ce le-am cerut”, ne-a declarat la final antrenorul Sorin Brîndescu.

ASU Politehnica a evoluat în formula Burtic – Contrscu, Gălan, Todorov, Taub – Stancu – Vucea, Țugui, Marin, Ghinescu – Sulea. Au mai intrat Rogojină, Stefanovici, Bilia,Ugocian, Damian, Rebenciuc, Codrea, Peter, Bădăuță și Tulcan

După meciul de la Socodor, ASU Politehnica revine la Timișoara, punând astfel punct stagiului de pregătire centralizată de zece zile din stațiunea arădeană Moneasa. „Sunt mulțumit de modul în care au muncit, s-au antrenat foarte bine, cu multă responsabilitate. Cred că am făcut ceea ce a trebuit în acest cantonament și sperăm ca rezultatele să se vadă în jocurile din returul campionatului”, ne-a mai spus Sorin Brîndescu.

Fotbaliștii liderului din C4 vor avea liber câteva zile, urmând a relua pregătirile marți, la Baza 2.

About Gabriel Toth

Leave a Reply