ASU Politehnica a încheiat săptămâna cu un joc în familie! Concluzii după aproape o lună de pregătiri

DSCF0144

„Galbenii”, reprezentați aici de Alin Roman și Mădălin Stancu (în plan îndepărtat) i-au învins pe Artur Teuț și colegii săi de la „Echipa roșie”.

ASU Politehnica a încheiat cea de-a patra săptămână de pregătiri din această vară cu un joc-școală, între componenții lotului pregătit de Sorin Brîndescu. Pe terenul sintetic de la Baza 2, cele două echipe alcătuite de antrenorul polist au jucat cu garda jos, punându-se accentul și pe factorul ofensiv – cel ce a avut de suferit în cele cinci meciuri de verificare disputate până în acest moment. În total, s-au înscris zece goluri, vârfurile Blănaru și Bădăuță remarcându-se cu câte o „triplă”.

Inițial, jocul-școală ar fi trebuit să se dispute pe stadionul „Știința”, însă ploaia torențială de noaptea trecută le-a schimbat planurile alb-violeților. În încercarea de a proteja suprafața de joc de pe cea mai centrală arenă a orașului, partida a fost mutată la Baza 2, pe terenul sintetic. Sorin Brîndescu a utilizat în total 23 de jucători, excepție făcând portarul Alexandru Mitrea (au fost preferați astăzi Alin Constantinescu și Markos Gakos) și fundașul central Laurențiu Telescu, menajat din cauza unor probleme medicale. Să mai spunem că s-a renunțat la serviciile portarului Daniel Radu, utilizat în repriza a doua a amicalului de miercuri, cu Szeged 2011.

Iată și cele două echipe care au evoluat astăzi, la Baza 2:

Echipa galbenă: A. Constantinescu – Stefanovici, Gălan, Todorov, Taub – Stancu – Vucea, Băban, Roman (Peter), Țugui – Blănaru.
Echipa roșie: Gakos – Motreanu, Teuț, Vaștag, P. Niță – Bilia – Birău, D. Constantinescu, Giuricici, Ghinescu – Bădăuță.

„Galbenii” s-au impus cu 6-4, după ce la pauză conduceau cu 3-0. Pentru învingători au marcat Blănaru (3), Vucea (2) și Țugui, iar pentru învinși au punctat Bădăuță (3) și Ghinescu.

„A fost un antrenament util. Ne propunem să perfecționăm relațiile de joc, să urmărim randamentul jucătorilor pe posturi și să începem să creionăm primul 11. Dacă n-am avut un adversar în acest weekend, am dorit ca fiecare jucător să aibă astăzi o perioadă mai lungă de joc, iar băieții au avut un ritm bun, pot spune”, ne-a declarat Sorin Brîndescu la finalul acestui test.

În ceea ce privește lotul de jucători, se va porni în mare măsură la drum în Liga a II-a cu cel utilizat astăzi, în jocul-școală. „Nu vor mai fi multe modificări, pentru că noi trebuie să ne pregătim deja pentru campionat. Indiferent dacă va mai veni sau va mai pleca cineva, cei care sunt aici trebuie să se antreneze pentru a crește nivelul echipei, jocul colectiv și relațiile dintre jucători. Dacă va continua acest du-te – vino, echipa nu se poate consolida. Cu Vaștag și Roman se poartă discuții, iar dacă ne vom înțelege, vor rămâne alături de noi. Momentan nu e 100%, totul se va stabili săptămâna viitoare”, ne-a mai spus Brîndescu.

Următorul test pentru ASU Politehnica va avea loc miercuri, de la ora 18, (deocamdată) pe „Știința”, în compania unei viitoare adversare din Liga a II-a, Luceafărul Oradea.

About Gabriel Toth

Leave a Reply