ASU Politehnica începe seria amicalelor! Mâine, primul test, cu Békéscsaba II

13445535_1057982027619592_1339473661842773240_nASU Politehnica va disputa nu mai puțin de patru teste în această săptămână. Primul dintre ele (și, de altfel, primul al acestei veri) e programat mâine seară, pe stadionul central din Békéscsaba. Adversara alb-violeților va fi Békéscsaba II, echipa-satelit a grupării fanion a orașului, care evoluează în cel de-al treilea eșalon maghiar.

Săptămână colorată în alb și violet pentru ASU Politehnica. Aflată în cantonament în Ungaria, la Bekecsaba, nou-promovata în liga secundă se va duela de trei ori cu echipele clubului local, ale cărui culori tradiționale sunt tot alb și violet. Békéscsaba 1912 Előre e unul dintre cele mai importante cluburi din apropierea graniței Ungariei cu România, aici evoluând, de-a lungul anilor, și doi ex-poliști. E vorba despre Sorin Vlaicu, în turul ediției 1995/1996, și de Valentin Miculescu, atacant ce are la activ trei ani în tricoul formației maghiare, între 2002 și 2005.

ASU Politehnica va întâlni, mâine și joi, echipa-satelit a celor de la Előre, care evoluează în eșalonul al treilea al Ungariei. În ambele cazuri, ora de start e 19 (ora României). Ultimul test pe tărâm maghiar va avea loc sâmbătă, de la ora 12 (ora României), în compania primei echipe, Békéscsaba 1912 Előre, proaspăt retrogradată din eșalonul de elită. Șirul jocurilor din această săptămână se va încheia duminică, atunci când poliștii vor face un popas la Chișineu Criș, pentru un duel (devenit deja tradițional pentru perioadele de pregătire), în compania echipei locale, ce activează în Liga a IV-a Arad.

La nivel de lot, nu sunt momentan noutăți, sub comanda lui Sorin Brîndescu pregătindu-se în continuare aceiași 21 de jucători care au plecat vineri dimineață din Timișoara, cu un regim de două antrenamente pe zi. Noutăți pot însă apărea în a doua jumătate a săptămânii, clubul fiind în negocieri avansate cu un mijlocaș ce a evoluat până în vara acestui an la nivelul eșalonului secund. „E posibil să îl trimitem la Békéscsaba pentru meciul de joi, în cazul în care vom finaliza discuțiile”, ne-a declarat managerul sportiv Marius Cociu, fără a divulga momentan numele fotbalistului.

About Gabriel Toth

Leave a Reply