ASU Politehnica încearcă să stopeze seria bună a Ineului: „Sperăm să găsim antidotul”

©  Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica primește mâine vizita unei formații aflate într-o formă bună. CS Ineu a câștigat ultimele trei partide din campionat, în ciuda dificultăților financiare care s-au ivit în această toamnă la club. Antrenorul liderului din C4, Sorin Brîndescu, speră însă ca elevii săi să găsească drumul spre un nou succes, care i-ar putea distanța în fruntea clasamentului, firește, și dacă jocul rezultatelor le va fi favorabil.

Sorin Brîndescu și-a studiat și de această dată temeinic adversarul. Antrenorul lui ASU Politehnica a asistat la surpriza produsă de CS Ineu în urmă cu două săptămâni, prin victoria cu 1-0 de la Becicherecu Mic, reușind să-și creioneze câteva idei despre formația pregătită de Cristian Sculici.

„Mă aștept la un meci dificil, așa cum sunt toate din acest campionat, dar pe care sperăm să îl tranșăm în favoarea noastră. Am văzut echipa din Ineu la Becicherecu Mic, în urmă cu două săptămâni, când a câștigat. E o echipă bună, compactă, care poate pune probleme. Dar noi sperăm să găsim antidotul și să câștigăm acest joc”, ne-a declarat Sorin Brîndescu.

CS Ineu a început șovăielnic sezonul, nereușind să obțină prima victorie decât în etapa a opta. Care e totuși adevărata față a grupării arădene? „În prima parte a turului, au și întâlnit echipe mai puternice. Poate au fost și mai puțin organizați atunci. Nu cunosc exact situația lor. Dar au câștigat ultimele trei meciuri, îi felicit pentru acest lucru, deși au întâlnit echipe mai accesibile, să le spunem așa”, e de părere Sorin Brîndescu.

Antrenorul lui ASU Politehnica spune că atmosfera din vestiar a fost una pozitivă în această săptămână și speră ca aceasta să se reflecte în rezultatul de mâine. „Ne-am antrenat normal în această săptămână, la o intensitate bună. Sper ca atmosfera din aceste zile să fie propice pentru un joc bun mâine”, ne-a mai spus Brîndescu.

ASU Politehnica are două absențe pentru meciul cu Ineul. E vorba despre Dinu Rebenciuc, care își va ispăși a doua etapă de suspendare din totalul de trei, și Marius Marin, cel ce a încasat al patrulea cartonaș galben sâmbăta trecută, la Alba Iulia. În schimb, revin Alex Birău și Ionuț Vucea, suspendați în jocul cu Performanța Ighiu, în vreme ce căpitanul Cristi Gălan e pregătit să-și reia poziția din centrul defensivei alb-violete.

Partida ASU Politehnica – CS Ineu se va disputa mâine, de la ora 14, pe arena „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply