ASU Politehnica, în fața primului test pe teren propriu

11836735_879478218803308_88463989860029754_nASU Politehnica va disputa mâine cea de-a cincea partidă de verificare din această iarnă, în compania divizionarei secunde Șoimii Pâncota. Meciul e programat de la ora 13, pe terenul sintetic din incinta Bazei 2, și va fi primul organizat de alb-violeți la Timișoara în această pauză de iarnă.

După un cantonament cu trei jocuri departe de casă și o deplasare în Ungaria la mijlocul săptămânii, ASU Politehnica revine în fața propriilor suporteri. Mâine, pe „sinteticul” de la Baza 2, elevii lui Sorin Brîndescu își vor măsura forțele cu o divizionară secundă, Șoimii Pâncota.

De altfel, actualul lider din C4 s-a duelat cu formația pregătită de Ionuț Popa și în precedenta pauză competițională. La 12 august 2015, pe „Știința”, Șoimii Pâncota s-a impus în fața alb-violeților cu 2-1. Oprea (45) și Issa (82) au asigurat un avans de două goluri arădenilor, care putea fi însă anihilat pe final. Mai întâi, Ionuț Vucea a redus din diferență în minutul 87, pentru ca două minute mai târziu, Tulcan să lovească bara din lovitură liberă.

Șoimii Pâncota iernează pe locul 10 în B2, cu 26 de puncte, la cinci lungimi de play-off. Formația din Podgorie a traversat însă o iarnă zbuciumată, în care problemele financiare, lipsa de certitudine la nivelul conducerii și, mai cu seamă, lipsa unei locații fixe de antrenamente au încurcat deseori socoteala experimentatului Ionuț Popa. Lucrurile par a fi intrat pe făgașul normal la începutul săptămânii, atunci când președintele Pavel Piroș a decis să nu mai demisioneze de la conducerea clubului, în urma discuțiilor cu Ionuț Popa și primarul Iosif Retter.

În această săptămână, Pâncota a disputat două meciuri de verificare. Marți, la Salonta, arădenii au trecut cu 3-1 de FC Hidișeul de Sus, formație din Liga a IV-a Bihor, prin golurile lui Gâlcă, Alin Mihai și Marius Ion. Apoi, o zi mai târziu, „șoimii” au aterizat la Timișoara pentru amicalul cu Mama Mia Becicherecu Mic, câștigat cu 2-1, prin reușitele lui Pirtea și Dragalina. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinișanu”.

De cealaltă parte, ASU Politehnica e în căutarea primului succes din meciurile de verificare. În cele patru teste disputate până acum, echipa a înregistrat două remize (2-2 cu Olimpia Satu Mare și 3-3 cu Crișul Chișineu Criș) și două înfrângeri (1-2 cu Gloria Lunca Teuz Cermei și tot 1-2 cu SZEOL Szeged).

About Gabriel Toth

Leave a Reply