ASU Politehnica II, victorioasă în primul amical

11899912_881423598608770_3171207394662594851_n

Alexandru Rus, prim marcator pentru „satelit”

ASU Politehnica II a disputat astăzi primul amical de la reunire, în compania grupei 1998 de la LPS Banatul. Cu câțiva jucători în probe, în principal tineri de la concitadina Luceafărul, formația pregătită de Antonio Foale a reușit să se impună cu 3-2, asta după ce „Banatul” avea la un moment dat 2-0.

Juniorii născuți în 1998 de la LPS Banatul au început mai bine disputa de astăzi, de la Baza 2. Oaspeții au marcat primele două goluri ale meciului, „satelitul” divizionarei C reușind să puncteze o singură dată până la pauză, prin Alexandru Rus. În repriza secundă, ASU Politehnica II a reușit să întoarcă soarta meciulu, punctând de două ori, prin Robert Panc și Ciobanu, un tânăr aflat în probe.

ASU Politehnica II a evoluat în formula Rogojină – Florea, Aldea, Ugocian, Taub – Bezernicu, Covaciu – Ciobanu, D. Codrea, Țugui – Rus. Au mai intrat Fișteag – Savici, Neagoe, Al. Prodana.

ASU Politehnica II și-a aflat în această săptămână programul din Campionatul Municipal. Alb-violeții au fost repartizați, ca și în sezonul trecut, în Seria I, urmând a avea drept adversare doar formații ce activează în Timișoara: Luceafărul, Raris, CSS Bega, Electrometal, Auto, LPS Banatul, Avicola, Electrica și CFR II.

„Cred că va fi un campionat îmbunătățit față de edițiile trecute. În seria noastră sunt foarte multe echipe de juniori, cu copii bine pregătiți, de la școli sportive, dar și de la cluburi private. Pot să spun că acest campionat a crescut în calitate. Va fi, cu siguranță, un campionat disputat, în care obiectivul nostru e ocuparea primului loc”, ne-a spus antrenorul „satelitului”, Antonio Foale.

ASU Politehnica II va debuta în campionat luni, 31 august, de la ora 17, pe terenul principal de la Baza 2, în compania echipei Luceafărul Timișoara.

About Gabriel Toth

Leave a Reply