ASU Politehnica II a încheiat în forţă turul: 11-1 cu CSS Bega

DSCF0057 (Small)

ASU Politehnica II a disputat astăzi ultimul meci din turul Campionatului Municipal, în Circumvalaţiunii, în compania juniorilor de la CSS Bega. Băieţii lui Antonio Foale au rezolvat jocul încă de la pauză, când conduceau cu 9-0, scorul final fiind 11-1 în favoarea liderului din seria I.

Meci fără istoric în Circumvalaţiunii. ASU Politehnica II a încheiat turul de campionat cu un succes categoric, 11-1 pe terenul celor de la CSS Bega. După o primă repriză în care terenul părea înclinat înspre poarta gazdelor, oaspeţii conduceau cu 9-0, având deja meciul rezolvat. În final, diferenţa a fost de zece lungimi, la care au contribuit Giurasevici, cu 4 goluri, Popa, cu o “triplă”, Opriş, cu o “dublă”, în timp ce Florea şi Panc au punctat câte o dată.

Antonio Foale a folosit următoarea formulă în jocul de astăzi: Şerban – Secotă, Brânzan, Huşanu, Florea, Popa, Opriş, Giurasevici, Lazăr, Panc, Ardelean.

“Am reuşit o primă repriză bună, pe un teren destul de greu, în care jucătorii noştri şi-au demosntrat calitatea, Drept dovadă, scorul de 9-0, înregistrat la pauză, spune multe. Se simte un progres, practic pentru jucătorii ce prind mai puţin echipa la Liga a IV-a am făcut acest “satelit”. Rămân în priză, chiar dacă e o competiţie de nivel inferior, şi oricând pot fi luaţi la prima echipă”, ne-a declarat la final antrenorul echipei secunde, Antonio Foale.

About Gabriel Toth