ASU Politehnica, goluri cât pentru… trei mâini: 14-0 la Recaș

10670205_704214769662988_6085745590830743365_nASU Politehnica a realizat astăzi unul dintre cele mai clare succese din ultimii ani – fără îndoială, cel mai clar din 2012 încoace! Trupa lui Paul Codrea s-a impus cu 14-0 în Cupa României, pe terenul noii reprezentante a Recașului, ASCS, care activează în prezent la nivelul celui de-al șaselea eșalon.

Alb-violeții s-au prezentat astăzi, la Recaș, într-o formulă inedită, întreaga linie defensivă fiind formată din fundași laterali. În plus, Paul Codrea i-a consfințit debutul tânărului atacant Alexandru Rus, legitimat la începutul acestei săptămâni, chiar înaintea încheierii perioadei de transferuri.

Și totuși, nimeni și nimic nu a perturbat liderul din Liga a IV-a la Recaș, acolo unde a obținut un succes clar ca lumina zilei. Practic, în minutul 10 era deja 3-0 pentru alb-violeți: Făgețan, Filimon și, din nou, Făgețan, au scuturat plasa. Până la pauză au mai punctat Tulcan, în două rânduri, și Făgețan, astfel că la cabine s-a intrat cu 6-0 pentru vizitatori.

Trupa lui Paul Codrea nu și-a consumat „muniția” în prima repriză, continuând să marcheze gol după gol în poarta nefericitului Roșca. Tulcan (55), Rus (58 și 65), Ilie (68), Naidin (75), Iorgovan (80, 86) și Damian (88) au dat proporții scorului în repriza secundă, oprindu-l la 14-0.

ASCS Recaș (antrenor Silviu Tomoș): Roșca – Molnoș, Paladin, Lazea, Demian, Pavel, Zazuleac, Cristescu, Ciobanu (cpt.), Bunea, Vasilică. Rezerve: A. Șchiop – Palivac, Voicu, Codrean, Petern, Rotaru, R. Șchiop. Au mai intrat Codrean, Peter, Rotaru și R. Șchiop.

ASU Politehnica (antrenor Paul Codrea): Rogojină – Feraru, Maranescu, Taub, Damian – Vucea, Codrea, Filimon, Făgețan – Rus, Tulcan. Au mai intrat Feher, Ilie, Iorgovan și Naidin.

„Am întâlnit o echipă de copii, o echipă de Liga a VI-a, nou-formată, și era normal ca diferența să fie foarte mare. De aceea m și optat să joc cu băieții care au prins mai puține minute. Pentru noi a fost un antrenament reușit, mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Am fost nevoiți să improvizăm în apărare, pentru că, dintr-un motiv sau altul, ne-au lipsit fundașii centrali, dar atât Maranescu, cât și Taub au evoluat foarte bine, chiar și Feher când a intrat”, a declarat la final antrenorul învingătorilor, Paul Codrea.

About Gabriel Toth

Leave a Reply