ASU Politehnica, în faţa unei deplasări dificile

DSCF0010

ASU Politehnica va evolua sâmbătă, în deplasare, la Gătaia, pe terenul uneia dintre cele mai incomode formaţii din Liga a IV-a. Trupa pregătită de Manu Roşu ocupă poziţia a treia în clasament, ce-i drept, departe de lupta pentru promovare, purtată între alb-violeţi şi CS Ghiroda.

ASU Politehnica se va deplasa sâmbătă pe terenul Progresului Gătaia, formaţie ce s-a remarcat în acest sezon printr-un start fulminant, cu 11 victorii la rând, care o implica la un moment dat în lupta pentru supremaţie. Nou-promovata a pierdut însă teren, încetul cu încetul, înregistrând primul eşec stagional în runda a XIII-a, pe “Ştiinţa”, chiar în faţa elevilor lui Paul Codrea. A fost 2-0 pentru alb-violeţi, la 20 octombrie, rezultat stabilit de Nicu Făgeţan, autor al unei “duble”, în minutele 24 şi 62.

Liderul vine după o victorie chinuită, 1-0 în faţa Jimboliei, antrenorul Paul Codrea anticipând un meci mult mai dificil sâmbătă dimineaţă, la Gătaia. “Va fi de trei ori mai greu decât în faţa Jimboliei. Vom întâlni o echipă mult mai valoroasă şi, în plus, e un teren unde puţine echipe reuşesc să se impună. Dar noi, în acest moment, nu mai avem altă variantă decât victoria”, a declarat tehnicianul alb-violeţilor.

Doar patru echipe au plecat cu puncte de la Gătaia în acest sezon. Timişul Şag şi CS Ghiroda au smuls câte o remiză, în timp ce Pobeda Dudeştii Vechi şi AS Peciu Nou s-au impus, ultima realizând una dintre marile surprize ale campionatului, prin acel 3-0 înregistrat în urmă cu două runde. În acest moment, Progresul Gătaia ocupă poziţia a treia în clasament, cu 61 de puncte, la 11 lungimi în spatele Ghirodei, şi la 12 în spatele poliştilor.

Partida Progresul Gătaia – ASU Politehnica va avea loc sâmbătă dimineaţă, de la ora 11, şi va fi oficiată de o brigadă condusă de Florin Brădău, asistat la cele două tuşe de Gabriel Drăguţ şi Patricia Samsudean. Observator pentru arbitri va fi Zaharie Ciev, în timp ce observator de joc a fost delegat Nicuşor Tanasoglu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply