ASU Politehnica, în fața ultimului test dinaintea reluării campionatului

DSC_8351-Small2
ASU Politehnica va disputa, sâmbătă dimineață, ultimul joc de verificare din această pauză de iarnă. Pe „Știința” va poposi Unirea Sânnicolau Mare, unul dintre cei mai incomozi adversari întâlniți în actuala stagiune, cele două echipe oferind un joc extrem de disputat, în ultima etapă a sezonului de toamnă.

A mai rămas o săptămână până la ridicarea cortinei în Liga a IV-a. Campioana de toamnă, ASU Politehnica, continuă să caute o formulă ideală pentru retur, după o iarnă extrem de bogată în transferuri. Antrenorul Paul Codrea are la dispoziție nu mai puțin de opt nume noi față de prima parte a campionatului: Dragan Paulevici (FC Bazoș), Carol Taub (Auto Timișoara), Cosmin Călin (St. Georgen Ybbsfeld – Austria), Răzvan Ghinescu (Unirea Sânnicolau Mare), Dinu Rebenciuc (CS Dumbrăvița), Dorin Codrea (LPS Banatul), Alin Ionaș (CS Ghiroda) și Sergiu Iorgovan (CFR Timișoara).

O ultimă repetiție înaintea returului va avea loc sâmbătă, pe „Știința”, acolo unde ASU Politehnica va primi vizita colegei de campionat, Unirea Sânnicolau Mare. Cele două formații își propuseseră o „dublă” pentru această pauză de iarnă, însă duelul programat inițial pentru data de 8 februarie fusese anulat.

Cele două echipe trăgeau, de altfel, cortina peste sezonul de toamnă al Ligii a IV-a. La 17 noiembrie, Unirea Sânnicolau Mare dădea mari bătăi de cap liderului, chiar în fieful acestuia, trupa lui Paul Codrea având de tras serios pentru a-și asigura cele trei puncte. Gruparea de pe Aranca deschidea atunci scorul, în minutul 4, prin Attila Nagy, pentru ca alb-violeții să întoarcă rezultatul în următoarele zece mnute, prin Gălan și Tulcan. La pauză a fost însă egalitate, prin golul marcat, în minutul 40, de Răzvan Ghinescu, cel ce i-a convins prin prestația sa pe oficialii poliștilor să îl treacă în tabăra alb-violetă. În partea a doua a jocului, oaspeții s-au ținut bine, diferența finală fiind făcută de Popoviciu, care a transformat un penalti obținut de Vișan în minutul 75.

Partida dintre ASU Politehnica și Unirea Sânnicolau Mare se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11, pe terenul „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply