ASU Politehnica, în fața ultimului meci în „exil”, cu porțile închise

10613038_692749874142811_7150697234935140034_nASU Politehnica va ispăși marți  cel de-al doilea joc fără spectatori, după sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină a FRF. Alb-violeții vor evolua, pe stadionul „CFR”, în compania nou-promovatei AS Murani, grupare ce și-a început bine prima aventură în eșalonul al patrulea.

La mijlocul acestei săptămâni, se desfășoară prima etapă intermediară a sezonului din Liga a IV-a, rundă în care ASU Politehnica primește replica formației din Murani. Acesta va fi ultimul meci disputat de alb-violeți în „exil”, pe CFR, cu porțile închise, vicecampioana ispășindu-și cu această ocazie pedeapsa dictată de Comisia de Disciplină a FRF în urma incidentelor de la finalul jocului de Cupă, cu Mama Mia Becicherecu Mic.

„Sper să terminăm odată cu suspendările și să se termine și meciul cu bine”, a declarat antrenorul timișorenilor, Paul Codrea, care consideră că AS Murani poate fi o echipă periculoasă, dat fiind și startul foarte bun din actualul sezon, în care a acumulat deja șase puncte: „Nu le cunosc foarte bine lotul de jucători, dar pare o echipă destul de bună. Știu că au dat golgheterul sezonului trecut la Liga a V-a, pe Raul Costescu. Orice meci prezintă primejdie și pericole, dacă nu îl tratăm cu seriozitate”.

AS Murani e înființată în 1950, dar până în vara acestui an nu a jucat niciodată la nivelul celui de-al patrulea eșalon. Echipa a activat în cea mai mare parte a existenței sale în „Promoție”, saltul spre eșalonul de top al județului începând în urmă cu trei ani, atunci când Cornel Brici – fost fotbalist al echipei și un cunoscut interpret de muzică populară – s-a implicat financiar.

Partida ASU Politehnica – AS Murani se va disputa marți, de la ora 18, pe stadionul „CFR”, accesul spectatorilor fiind interzis.

About Gabriel Toth

Leave a Reply