ASU Politehnica, în fața primei deplasări a primăverii

935891_508622035888930_2081812782_n
ASU Politehnica va disputa sâmbătă primul meci pe teren străin din retur. Alb-violeții vor evolua pe terenul formației din Peciu Nou, protagonista uneia dintre surprizele primei runde, prin victoria cu 2-0 de la Șag. Antrenorul Paul Codrea îl va avea din nou la dispoziție pe experimentatul „Gicu” Neagoie, în vreme ce atacantul Sergiu Iorgovan e în continuare accidentat.

După succesul categoric de duminica trecută, 6-0 cu Arsenal Flacăra Făget, ASU Politehnica vizează alte trei puncte, la Peciu Nou, în prima deplasare a sezonului de primăvară. „Starea lotului e bună, avem entuziasm după victoria de săptămâna trecută, dar trebuie să fim conștienți că avem un adversar incomod în față și, din ce am înțeles, ne așteaptă și un teren dificil. Ei au câștigat etapa trecută, la Șag, deci nu ne așteptăm la un meci ușor, mai ales că toate echipele se supramotivează atunci când joacă împotriva noastră. Nu avem voie să intrăm în teren cu gândul că suntem deja învingători”, ne-a declarat antrenorul alb-violeților, Paul Codrea.

Starea medicală a lotului începe să se îmbunătățească, existând șanse ca, în disputa de sâmbătă, să revină și experimentatul mijlocaș Adrian Neagoie. „A reintrat și Gicu (n.r. – Neagoie) la antrenamente. Vom vedea dacă ne putem baza pe el, pentru că el vine după o săptămână în care nu s-a pregătit. Iorgovan e în continuare accidentat, din păcate. Au mai fost în această săptămână probleme la Ilie, dar el va fi apt pentru meciul de sâmbătă”, ne-a mai spus Paul Codrea.

Cel puțin pentru moment, semnarea lui Ionuț Matei a căzut. După ce săptămâna trecută, fostul component al lui Poli sau FC Botoșani a revenit sub comanda lui Paul Codrea, acesta pare să fi dat curs unei oferte venite din liga secundă, de la Farul Constanța. „Cu Matei așa a și fost înțelegerea, că dacă nu își găsește ceva în primele două ligi, rămâne la noi. Eu unul mă bucur că a ajuns la Farul, pentru că era păcat să rămână în Liga a IV-a, din punct de vedere al viitorului său fotbalistic. Dar nu ascund că mi-aș fi dorit mult un asemenea jucător, venit direct din prima ligă”, ne-a mai precizat Codrea.

Ghicești scorul?

ASU Politehnica își provoacă fanii la un concurs de pronosticuri și în această săptămână. Premiul e unul dintre cele mai noi produse din shop-ul alb-violeților, un tricou cu mesajul „Fotbalul ne leagă pe toți”, mai actual ca niciodată în aceste zile.

Partida AS Peciu Nou – ASU Politehnica va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11.

About Gabriel Toth

Leave a Reply