ASU Politehnica, față în față cu o echipă incomodă

10612869_706235466127585_5408799060062833723_nASU Politehnica revine sâmbătă pe „Știința”, pentru un duel interesant, în compania celor de la Timișul Șag. Oponenții liderului dispun de câțiva fotbaliști cu experiență în ligile superioare, astfel că Naidin & co. vor trebui să-și mențină concentrarea la un nivel ridicat pentru a-și trece în cont cele trei puncte.

Invazia de fotbaliști cu nume care a caracterizat perioada de mercato din Liga a IV-a Timiș nu a ocolit nici gruparea din Șag. Sub comanda lui Adrian Ianoșev a ajuns, mai întâi, Gore Mihai, un mijlocaș cu experiență, cunoscut microbiștilor timișoreni mai cu seamă pentru perioada petrecută la Calor, în a doua jumătate a deceniului trecut, pe vremea când chipa din Calea Șagului evolua în eșalonul al treilea. Tot la Șag a ajuns și Cosmin Goia, fundaș în vârstă de 32 de ani, care a evoluat în primele ligi ale României și Ungariei. Lansat la Poli Timișoara, într-o perioadă confuză din istoria clubului – „era Zambon – Goia a trecut, de-a lungul anilor, pe la Industria Sârmei Câmpia Turzii, CFR Cluj, FC Brașov, Unirea Alba Iulia, Nyiregyhaza sau Pecsi MFC.

ASU Politehnica ocupă fotoliul de lider al Ligii a IV-a înaintea acestui meci, cu maximum de puncte, fiind singura grupare aflată în această situație fericită. Mai mult decât atât, cu o victorie în jocul cu Șagul, alb-violeții pot lua și mai mult avans față de măcar una dintre principalele contracandidate la promovare, CS Ghiroda și Ripensia urmând a se duela sâmbătă dimineață.

Pentru duelul cu Timișul Șag, antrenorul „studenților”, Paul Codrea, nu se va putea baza pe fundașii Lucian Gavriluță și Carol Taub, ambii prinși cu probleme de serviciu. În schimb, în linia ofensivă va reveni Alin Ionaș, accidentat în prima repriză a meciului cu CS Dumbrăvița.

Partida ASU Politehnica – Timișul Șag se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17, pe stadionul „Știința” și va fi condusă de o brigadă formată din Raul Ciev  – Cristian Pleșa și Ioan Olariu. Observatori au fost delegați Cornel Bălănescu și Ion Juravle.

About Gabriel Toth

Leave a Reply