ASU Politehnica are amintiri plăcute din tur, de la Făget

1149075_505370559547411_949956226_n

ASU Politehnica reia duminică lupta din Liga a IV-a, cu un joc pe teren propriu, cu Arsenal Flacăra Făget. În tur, alb-violeții au reușit cea mai concludentă victorie din întregul sezon de toamnă, impunându-se cu un categoric 9-2 pe terenul trupei pregătite de Adrian Brazovan.

La 10 august 2013, ASU Politehnica debuta în Liga a IV-a la Făget, pe terenul formației locale, Arsenal Flacăra. O dispută ce se anunța extrem de dificilă, pe un teren lat și în fața unei echipe ce combina tinerețea localnicilor cu experiența unor Jivan, Nastor sau Brazovan, antrenorul-jucător al făgețenilor.

A fost însă un real galop de sănătate, pe caniculă, pentru alb-violeți, care s-au impus cu 9-2. Golgheterul din „Județ”, Adrian Marchiș, deschidea scorul în minutul 12, iar Vucea îl majora câteva secunde mai târziu. A urmat o recidivă a lui Marchiș, în minutul 27, iar apoi, cinci minute mai târziu, o nouă reușită, a căpitanului Popoviciu. Gazdele au punctat, cu trei minute înainte de pauză, prin Mihali, la cabine intrându-se cu 1-4.

Făgetul a sperat că poate salva această partidă, însă Stănilă a ratat de la punctul cu var, în minutul 48, din a doua încercare, după ce prima – reușită – n-a fost valitadă de arbitrul Botaș. S-a făcut însă 2-4 în minutul 58, grație lui Jivan, un gol ce n-a făcut decât să îi ambiționeze și mai mult pe alb-violeți. Tulcan a făcut 2-5 în minutul 62, apoi Marchiș a reușit al treilea său gol, în minutul 69, pentru ca peste alte trei minute să înscrie și Oberșterescu. Neagoie și Tulcan au mai punctat și ei, în ultimul sfert de oră, stabilind scorul final la un neverosimil 2-9.

Ghicești scorul de duminică?

Cu siguranță, rezultatul final al disputei din tur ar fi fost extrem de greu de anticipat, chiar și de cel mai optimist suporter al alb-violeților. De această dată, ASU Politehnica își provoacă fanii la un concurs de pronosticuri pentru acest joc, premiul fiind un tricou Dirty Velvet, pus la dispoziție de Uman Shop, partener oficial al echipei.

Partida ASU Politehnica – Arsenal Flacăra Făget va avea loc duminică, de la ora 11, pe stadionul „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply