ASU Politehnica a remizat cu Olimpia Satu Mare în primul amical al iernii

12650965_965709183513544_6838252382369040990_nASU Politehnica a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul de verificare disputat astăzi, pe terenul sintetic din Salonta, în fața divizionarei secunde Olimpia Satu Mare. Antrenorul Sorin Brîndescu s-a declarat la final mulțumit de modul în care s-au prezentat elevii săi, ținând seama și de faptul că ei se află în plină perioadă de acumulare fizică.

ASU Politehnica a deschis scorul în jocul cu Olimpia în minutul 20, prin Alexandru Bădăuță. Până la pauză însă, ardelenii au întors scorul, prin golurile lui Takacs și Iuhas, intrând în avantaj la cabine, 2-1. În partea a doua, timișorenii s-au prezentat mai bine, iar Flavius Tulcan a restabilit egalitatea, în minutul 65.

La această partidă, antrenorul Sorin Brîndescu a utilizat două formule diferite în cele două reprize:

Repriza I: Rogojină – Birău, Bilia, Ugocian, Damian – Vucea, Giuricici, Rebenciuc, Țugui – Peter, Bădăuță.

Repriza a II-a: Burtic – Contescu, Stefanovici, Gălan, Taub – Marin, D. Codrea, Stancu, Ghinescu – Sulea, Tulcan.

Antrenorul Olimpiei, ex-polistul Tiberiu Csik, a utilizat următoarele formule în jocul de astăzi:

Repriza I: Șuta – Muntean, Mureșan, Heil, Iuhas – Takacs, Onicaș, Villand, Bura – Buhăescu, Bîgiu.

Repriza a II-a: Băican – Ciul, Csik, Tătaru, Brata – Ștef, Rus, Kanalos, Ianc – Faur, Mărkuș.

Au absentat nou-venitul Miodrag Todorov, cu probleme după antrenamentul de ieri, dar și portarul Emanuel Fișteag, care s-a confruntat cu dureri de măsea.

Meciul a fost oficiat de o brigadă din Bihor, cu Rareș Vidican (Oradea) la centru, ajutat la cele două tușe de Rareș Lakatos (Oradea) și Iulius Timar (Marghita) – ultimul fiind în lotul asistenților pentru Liga I.

„Băieții s-au mișcat bine. Ținând cont de perioada în care ne aflăm, efortul depus a fost mulțumitor. Obiectivul pe care ni l-am fixat pentru jocul de astăzi a fost îndeplinit în proporție de 90%. Olimpia Satu Mare e o echipă bună, de liga a doua, au început mult peste noi… Am fost poate și noi fricoși puțin la început, din cauza diferenței dintre eșaloane, dar apoi ne-am revenit și ne-am dat seama că ne ridicăm la nivelul adversarului. Sunt mulțumit de toți jucătorii, pentru că în această perioadă urmărim în primul rând efortul fizic și mai puțin realizările tehnico-tactice”, ne-a declarat antrenorul alb-violeților, Sorin Brîndescu.

În garnitura utilizată de ASU Politehnica în prima repriză, și-a făcut loc și juniorul Patrick Peter. Deși nu face parte propriu-zis din lotul echipei, juniorul în vârstă de 15 ani a dorit să se pregătească în continuare cu alb-violeții, care îl țin în continuare sub observație.

„Într-adevăr, nu e în lotul de 23, dar el și-a manifestat dorința de a se pregăti cu noi. I-am acceptat dorința, e un jucător tânăr și i-am oferit astfel o șansă astăzi, în situația în care Todorov a fost indisponibil. Am vrut ca toți să joace 45 de minute, să nu joace cineva mai mult. Vom vedea ce se va întâmpla cu Peter în viitor…”, ne-a mai spus Brîndescu.

Conform programului, următorul amical pentru ASU Politehnica va fi cu formația de Liga a IV-a din Arad, Gloria Lunca Teuz Cermei, miercuri, pe terenul din Moneasa. Programul s-ar putea schimba însă, în funcție de condițiile meteorologice și starea suprafeței de joc din stațiunea arădeană.

About Gabriel Toth

Leave a Reply