ASU Poli revine pe primul loc: 2-0 cu AS Peciu Nou

asu peciu nou

ASU Poli a obţinut ceea ce şi-a propus în primul joc pe “Ştiinţa” din Liga a IV-a. Alb-violeţii au trecut cu 2-0 de AS Peciu Nou, după un joc nu foarte strălucit, şi pe care l-au încheiat în 10, deoarece Paul Codrea epuizase prea repede opţiunile pentru schimbare.

ASU Poli a început perfect jocul cu trupa din Peciu Nou. În minutul 7, Tulcan a înscris dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, iar fanii alb-violeţilor se gândeau la un nou recital ofensiv. Nu avea să fie însă aşa. Deşi timişorenii au dominat în mare măsură partida, jocul de contrucţie a avut de suferit. Ionuţ şi Tulcan au mai avut şanse importante de a dubla avantajul, în vreme ce Frenţ a semnat unica ocazie a trupei pregătite de Mihai Dorobanţu, în minutul 26, dar s-a opus Burtic. În repriza secundă, situaţiile de gol s-au împuţinat şi mai mult, cel mai important eveniment al acestui mitan fiind accidentarea lui Panc, din minutul 71, într-un moment în care Paul Codrea epuizase toate schimbările. Chiar şi în aceste condiţii, căpitanul Popoviciu a adus liniştea cu golul său din minutul 82, atunci când a marcat dintr-un unghi imposibil.

S-a încheiat 2-0, iar ASU Poli e aproape sigură de prezenţa pe primul loc la finele acestei etape, având un golaveraj de 11-2. Flavius Tulcan şia egalat colegul din avanposturi, Marchiş, ambii atacanţi ai alb-violeţilor având câte patru goluri în două jocuri.

ASU Poli (antrenor Paul Codrea): Burtic – Birău, Gălan, Obrejan, Feher – Ilie, Neagoie, Popoviciu, Ionuţ – Tulcan, Marchiş. Au mai intrat Panc, Stoica, Vucea şi Maranescu.

AS Peciu Nou (antrenor Mihai Dorobanţu): Teslaru – Ţăranu, Bud, Matei, Ciumacenco, Mureşan, Tăbăcaru, Dobrilă, Bărbosu, Ciurescu, Frenţ. Au mai intrat Handrache, Alexandrescu şi Lazici,

La final, antrenorul lui ASU Poli, Paul Codrea, s-a arătat neplăcut surprins de jocul prestat de elevii săi. “Mă aşteptam ca după o victorie categorică, echipa să fie puţin mai deconcentrată, am spus că mă ocup de asta, dar se pare că n-am reuşit. S-a văzut că băieţii au tratat meciul uşor, poate şi evenimentul de ieri, de la Gottlob, le-a mai luat puţin din concentrare. Echipa oaspete nu m-a surprins cu nimic, în schimb m-a surprins echipa mea în mod negativ. Nu ştiu de ce am jucat atât de slab, dar vom discuta despre asta mâine, la antrenament. Nu mi-a fost teamă în momentul în care am rămas în 10, deoarece am jucători cu experienţă, care au ştiut să calmeze jocul”, ne-a declarat la final Paul Codrea.

About Gabriel Toth

Trackbacks

Leave a Reply