ASU Poli revine la antrenamente! Alb-violeții se reunesc miercuri, la Baza 2

4
Vacanța e pe final și pentru fotbaliștii lui ASU Poli, care sunt așteptați mâine, de la ora 18, de Paul Codrea și Antonio Foale, la primul antrenament al verii. Marchiș & co. se vor reobișnui cu efortul în primele zile, urmând să intre direct în febra amicalelor începând de sâmbătă.

ASU Poli va începe miercuri pregătirile pentru sezonul 2013/2014. Deși momentan eșalonul în care vor evolua alb-violeții e incert, Paul Codrea și Antonio Foale sună adunarea după puțin mai mult de două săptămâni de vacanță, pentru a fi pregătiți de orice eventualitate.

La primul antrenament al verii, programat la ora 18, la Baza 2 a Politehnicii, sunt așteptați toți jucătorii care au încheiat sezonul 2012/2013 în alb-violet. Alături de ei vor fi testați o serie de potențiali noi jucători, marea lor majoritate fiind tineri din zona Timișoarei. Printre ei se află și o serie de fotbaliști ce în această vară și-au încheiat conturile cu societatea lui Marian Iancu. E vorba despre Răzvan Pleșcan, Victor Opriș și Marco Giurasevici, primii doi evoluând pe parcursul sezonului trecut la Flacăra, în Liga a III-a.

În altă ordine de idei, ASU Poli și-a fixat și primele jocuri amicale din această vară. Testele vor începe sâmbătă dimineață, atunci când alb-violeții se vor duela amical cu CFR, pe stadionul de la Gara Mare.

About Gabriel Toth

Leave a Reply