ASU Poli își măsoară forțele cu FC Bazoș


ASU Poli va disputa miercuri după-amiază cel de-al doilea amical din această iarnă, în compania colegei de serie, FC Bazoș. Partida se va disputa cu începere de la 18, în nocturnă, la Baza 2.

ASU Poli va disputa miercuri un joc de pregătire împotriva celor de la FC Bazoș, formație ce le suflă în ceafă timișorenilor, de pe poziția a treia în Campionatul Județean. Tehnicianul Antonio Foale speră ca echipa să dea de această dată un randament mai bun decât în primul joc, pierdut sâmbătă, cu 0-8 la Ghiroda, mai ales că pentru retur pregătește câteva modificări la nivelul sistemului de joc.

„Voi merge pe același sistem de joc ca și în meciul cu Ghiroda, pentru că ne dorim să facem unele modificări aici. Voi testa o altă formulă decât sâmbătă, voi începe cu alți jucători, vom vedea ce va ieși. Bazoșul e totuși o echipă mai apropiată de nivelul nostru”, a declarat Antonio Foale.

ASU Poli și FC Bazoș s-au mai întâlnit într-un amical și în vară, înaintea startului din Campionatul Județean. La 15 august, pe terenul „Știința”, timișorenii s-au impus cu 5-3, după un joc palpitant, prin golurile înscrise de Bota (2), Marchiș, Băcilă și Szabo. De altfel, acela a fost chiar primul joc pentru ASU Poli de la implicarea suporterilor la gruparea studențească. După ceva mai mult de două săptămâni, cele două formații s-au reîntâlnit în cadru oficial, tot pe terenul din spatele „Mecanicii”, câștig de cauză având și de această dată elevii lui Antonio Foale. Oaspeții au condus la pauză, prin golul lui Gabriel Nicolae, însă ASU Poli a avut forța să revină în partea secundă și să se impună cu 3-1, grație reușitelor lui Obrejan (min. 60) și Marchiș (min. 70 și 90+2).

Partida dintre ASU Poli și FC Bazoș se va desfășura miercuri, cu începere de la ora 18, la Baza 2. Ora și locația amicalului au fost stabilite abia astăzi, după ce zilele trecute s-a tatonat varianta stadionului „Textila”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply