ASU Poli încheie în forță seria amicalelor: 7-1 la Foeni


ASU Poli a reușit o victorie clară, în ultimul joc de verificare dinaintea reluării campionatului. Alb-violeții au dispus, în această după-amiază, cu 7-1 de Inter Foeni, pe terenul formației din seria a II-a de „Județ”, și par pregătiți pentru întoarcerea în lupta pentru promovare.

ASU Poli s-a impus categoric în ultimul amical din această iarnă, disputat pe terenul celor de la Inter Foeni. Antonio Foale a aliniat o formulă apropiată de cea standard, cu Iosif Rotariu și Paul Codrea „dirijori” la mijlocul terenului. La pauză, alb-violeții au condus cu 2-0, prin reușitele lui Marchiș (min. 15) și Făgețan (min. 18), cei doi oameni din atacul timișorean colaborând la ambele goluri.

În partea secundă, ASU Poli a dat o replică mult mai puternică, marcând gol după gol în poarta celor de la Foeni. Făgețan a reușit „tripla”, punctând de alte două ori în partea secundă, iar colegul său din linia ofensivă, Adrian Marchiș, a realizat la rândul său o „dublă”. La scorul final au mai contribuit mijlocașii Tiberiu Popoviciu și Iosif Rotariu, ultimul întâlnindu-se din ce în ce mai des cu golul, după ce în tur nu a punctat decât o singură dată pentru ASU Poli.

ASU Poli a abordat ultimul amical al iernii în formula Șerban – Radovancovici, Obrejan, Gălan, Lazăr – Popoviciu, Codrea, Rotariu, Mărăndescu – Făgețan, Marchiș. Au mai intrat Burtic – Maranescu, Panc, Luchin și Florea.

Pentru alb-violeți urmează, la finele săptămânii viitoare, prima etapă a returului, când se vor deplasa la Liebling, pentru duelul cu Gran Plaz, formație antrenată de Relu Dobricean, tatăl fotbalistului de la ACS Poli.

About Gabriel Toth

Leave a Reply