ASU Poli, în fața unei săptămâni încărcate

20130826_180053

ASU Poli a început astăzi poate cea mai intensă săptămână din existența acestei grupări. Miercuri, alb-violeții vor evolua la Dragșina, în prima „intermediară” a sezonului, apoi vineri vor primi vizita celor de la CS Ghiroda, pentru ca duminică să evolueze într-un meci de gală, pe terenul divizionarei secunde ASA Târgu Mureș.

Fotbaliștii lui ASU Poli au în față o săptămână în care momentele de respiro vor fi extrem de rare. Practic, în intervalul miercuri-duminică, alb-violeții vor disputa nu mai puțin de trei partide. Miercuri, în prima etapă intermediară a sezonului, elevii lui Paul Codrea vor evolua pe terenul din Dragșina, un joc în care cele trei puncte puse în joc sunt vitale, având în vedere că vineri vine pe „Știința” CS Ghiroda, cel mai probabil principala contracandidată în lupta pentru promovare.

Paul Codrea și Antonio Foale vor efectua câteva schimbări în garnitura de start pentru meciul de miercuri, însă nu se pune problema ca la Dragșina să fie aliniate doar rezerve. Jucătorii nu vor avea nicio zi liberă în această săptămână, însă antrenamentele se vor axa mai mult în jurul mingii și a factorului psihic decât pe latura fizică.

„Cel mai important joc e cel ce urmează, cel de la Dragșina. Aici pot să spun cu siguranță că vom culege toate cele trei puncte. Ne axăm pe factorul psihologic, pentru că e foarte important în această perioadă. Vom încerca să dăm șansa tuturor să joace. Probabil la meciul de miercuri vor fi 2-3 schimbări, chiar în echipa de start”, ne-a declarat Antonio Foale despre jocul de miercuri după-amiază.

Partida dintre Real Dragșina și ASU Poli se va desfășura miercuri, cu începere de la ora 18. AJF a anunțat și delegările pentru această întâlnire, ce va fi condusă de la centru de Sorin Tarcea, ajutat la cele două tușe de Nicolae Chițioiu și Petru Gașpar. Observator de joc a fost desemnat Gabi Stoicovici, în vreme ce prestația arbitrilor va fi urmărită de Cornel Avram.

About Gabriel Toth

Leave a Reply