ASU Poli, față în față cu bulgarii din Dudeștii Vechi

9
ASU Poli va disputa miercuri după-amiază un nou joc de pregătire pe „Știința”. Oaspeții alb-violeților vor fi cei de la Pobeda Dudeștii Vechi, una dintre echipele bune ale Ligii a IV-a din ultimii ani. Partida va începe la ora 18.30.

ASU Poli continuă seria jocurilor de verificare. Miercuri după-amiază, la arena „Știința” vor descinde cei de la Pobeda Dudeștii Vechi, o trupă extrem de incomodă a D-ului timișean. „Bulgarii” au încheiat precedentul sezon pe locul 4, cu 65 de puncte acumulate, orbitând în tot decursul campionatului în zona podiumului.

Față de sezonul trecut, antrenorul Petre Mirciov nu-l va mai avea la dispoziție pe golgheterul din retur, Flavius Tulcan, revenit la Banatul Nerău. În schimb, Pobeda propune și alți jucători periculoși pentru orice apărare la acest nivel, cum ar fi Ioan Kalapiș, Daniel Vasilcin sau Rafael Mirciov, cu toții având câte 14 goluri în cont în precedentul sezon. Să mai spunem că trupa din Dudeștii Vechi s-a reunit la 12 iulie și a avut succes în jocurile de verificare, trecând cu 1-0 de nou-promovata Cocoșul Orțișoara și cu 7-3 de Banatul Nerău.

În schimb, ASU Poli se află în fața celui de-al șaselea amical al verii, reușind în cele cinci disputate până acum patru victorii și un eșec. Meciul cu Pobeda va fi un nou prilej pentru Paul Codrea și Antonio Foale de a experimenta diverse formule de echipă, pentru cristalizarea celui mai eficient 11 de care dispune în acest moment echipa.

Partida ASU Poli – Pobeda Dudeștii Vechi se va desfășura miercuri, de la 18.30, pe stadionul „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply