ASU Poli debutează în Cupa de Iarnă


ASU Poli va disputa sâmbătă dimineață, la sala „Constantin Jude”, meciurile din faza grupelor Cupei de Iarnă, competiție destinată echipelor din Campionatul Județean. Alb-violeții au făcut joi seară o ultimă repetiție pentru întrecerea de minifotbal, în compania celor de la Inter Foeni, iar antrenorul Antonio Foale s-a decis în mare măsură asupra lotului cu care va începe întrecerea.

ASU Poli va debuta sâmbătă, dis-de-dimineață, în Cupa de Iarnă la minifotbal pentru echipele de „Județ”. Alb-violeții își propun să atace trofeul câștigat anul trecut de Unirea Cerneteaz, asta deși se află la prima participare în competiția ce se desfășoară anual, din 1998 încoace. Repartizată în Grupa C a zonei Timișoara – Giarmata, ASU Poli se va duela cu Mama Mia II, CS Giroc și AS Murani, pentru un loc în fazele eliminatorii ale competiției.

Tehnicianul Antonio Foale a organizat, joi seară, în balonul de la Baza 2, o ultimă repetiție înaintea debutului, la care a participat și Inter Foeni, o parteneră deja clasică în partidele de verificare pentru alb-violeți. Gazdele s-au împărțit în trei echipe iar oaspeții în două, jucându-se concomitent pe terenul sintetic și pe cel de handbal, după regulile Cupei de Iarnă.

„N-a fost un test prea concludent, deoarece n-am avut la dispoziție o serie de jucători pe care îi văd în primii 12 pentru Cupa de Iarnă. Rotariu și Hușanu au avut probleme de sănătate, Varga a fost reținut la serviciu, Nicolaie a venit mai târziu, iar Marchiș e deocamdată suspendat. În plus, n-am avut decât un singur portar de meserie, pe Flavius Muntean”, ne-a declarat Antonio Foale.

Cu toate acestea, tehnicianul alb-violeților s-a decis în mare măsură asupra lotului pe care îl va utiliza sâmbătă, la sala „Constantin Jude”. Singurele semne de întrebare planează asupra noului goalkeeper Robert Jigum, care astăzi e așteptat să-și aducă transferul de la Ictar-Budinț, și Tiberiu Popoviciu, care încearcă să se învoiască de la serviciu pentru a participa la competiție. Ceilalți convocați sunt:

Mario Foale, Dan Șerban (portari), Mircea Obrejan, Cristian Gălan, Branimir Radovancovici, Ioan Maranescu, Iosif Rotariu, Titi Varga, Ciprian Nicolaie și Daniel Mărăndescu.

Partidele din grupa lui ASU Poli se vor desfășura cu începere de la ora 9, după următorul program:

ora 09,00: ASU Poli – Becicherecu Mic
ora 09,45: Giroc – Murani
ora 10,30: Becicherecu Mic – Murani
ora 11,15: ASU Poli – Giroc
ora 12,00: Giroc – Becicherecu Mic
ora 12,45: Murani – ASU Poli

Regulamentul Cupei de Iarnă la minifotbal poate fi consultat AICI.

About Gabriel Toth

Leave a Reply