ASU Poli caută revanșa pentru punctele pierdute la Boldur

untitled-260-of-32
ASU Poli va primi duminică seară vizita uneia dintre cele două formații care i-au smuls puncte în acest sezon. Adversarul alb-violeților va fi AS Boldur, grupare pe terenul căruia Popoviciu & co au remizat în turul campionatului.

La 14 octombrie, ASU Poli pierdea două puncte extrem de prețioase la Boldur. După ce a fost condusă cu 2-0 la pauză, formația timișoreană a dominat repriza secundă, reușind să egaleze prin golurile lui Nicolaie și Radovancovici.

„Cred că va fi un joc mai ușor decât în tur. Noi ne-am îmbunătățit lotul în iarnă, iar ei, din câte știu, au rămas cam cu aceeași echipă. Nu doresc să subestimez adversarul, dar mi-aș dori să reușim o victorie clară, cu multe goluri. Vom trata însă meciul foarte serios, în fotbal niciodată nu știi ce se poate întâmpla”, ne-a declarat directorul tehnic al alb-violeților, Antonio Foale.

În săptămâna premergătoare jocului cu AS Boldur, staff-ul tehnic a avut o discuție cu jucătorii, pentru a-i determina să rămână la fel de concentrați în jocurile rămase până la final, după ce în etapa trecută, la Bucovăț, s-a putut sesiza o scădere de ritm în jocul echipei. „Am avut o ședință tehnică cu băieții, și Paul Codrea a simțit că echipa a început să fie din ce în ce mai moale. Poate e și căldura din ultimele săptămâni, poate și faptul că am câștigat tot în retur. Trebuie să rămânem însă atenți la fiecare meci ce ne-a rămas”, ne-a mai spus Foale.

Partida dintre ASU Poli și AS Boldur se va disputa duminică seară, de la ora 19, pe arena „Știința”. Jocul va fi arbitrat de o brigadă formată din Iulian Brat, Călin Radosav și Claudiu Prodaniuc, în vreme ce observatori au fost delegați Cornel Avram și Ilie Dumbravă.

About Gabriel Toth

Leave a Reply